ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Reha Necla Midilli Vakfı’nda yeni dönem

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 15.11.2012    

Reha Necla Midilli Vakfı’nda yeni dönem



İzmir’in Foça İlçesi’ni yaptığı hayır işleriyle donatan Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı’nın genel kurulu (8 Kasım 2012 tarihinde) yapıldı. Kişisel mazeretleri nedeniyle görev almak istemeyen üyelerin yerine yeni üyeler seçildi.

11 Mayıs 2012 günü hayatını kaybeden hayırsever işadamı Reha Midilli tarafından kurulan vakfın mütevelli heyetinde yer alan Vedat Aksoy, Ahmet Yeşilyurt, Derya Demirağ, Recep Bozkurt ve Şener Parlak yeni dönemde görev almadı.

Mütevelli Heyeti Ali Haydar Çelebi başkanlığında, eski üyeler Sebahattin Karaca, Akın Doğu, Hüseyin Murat Meriç, Münip Dinç, Osman Mert ile yeni seçilen Reşit Çağın, İlke Kurul, Nedret Çelebi, Mehmet Yıldız, Zehra Demiral Meriç ve Yılmaz İlhan Koçer’den oluştu.

Yönetim Kurulu’nda Ali Haydar Çelebi, Hüseyin Murat Meriç, Münip Dinç, İlke Kurul ve Mansur Saraçoğlu yer alırken, yedek üyeler Osman Mert ve Reşit Çağın olarak belirlendi.
Vakıf Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Yılmaz İlhan Koçer ve Vural Akanayiğit, yedek üyeliklerine Mehmet Yıldız ve Akın Doğu getirildi.

Vakfın amaç ve hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam ettiklerini belirten Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi eğitim dönemi başında 150 lira olan eğitim bursunu aylık 200 liraya çıkardıklarını söyledi.

Ali Haydar Çelebi; “Halen burs verdiğimiz ellibir öğrencimiz var. Bu sayıyı kısa sürede seksene çıkaracağız. Necla Ana Huzurevi’nde yaşlılarımızın büyük ihtiyacı olarak belirlenen asansörün yapımı devam etmektedir. Engelliler için hazırladığımız okul hayata geçmek üzeredir. Kurucumuz Reha Midilli’nin hayatı ve çalışmaları kitap olarak hazırlandı ve basım aşamasında. Bunların dışında rutin faaliyetlerini devam ettirdiğimiz vakfın bazı projeleri için yer tahsisi ve onay bekliyoruz. Mütevelli Heyeti, Yönetim ve Denetleme Kurullarında görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2494
Okunma: 2494












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)