ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkan Demirağ’dan Temad’a Dünya Astsubaylar Günü ziyareti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 18.10.2012    

Başkan Demirağ’dan Temad’a Dünya Astsubaylar Günü ziyareti



Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Foça Şubesi’ni ziyaret etti.

17 Ekim 2012 Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen ziyarette TEMAD Foça Şube Başkanı Şeref Alkoç, yönetim Kurulu üyeleri ve bazı emekli Astsubaylar hazır bulundu.
Şeref Alkoç ziyareti ve çeşitli platformlarda kendisine aktardıkları mesleki ve kentsel sorunların çözümündeki anlayış ve yaklaşımı için Demirağ’a teşekkür etti.

Astsubayların Türk Silahlı Kuvvetleri’nde değişik yetki ve sorumluluk sahalarında zorlu görevleri icra ettiklerini belirten Gökhan Demirağ; yerelde Foça Belediyesi’nin olanakları ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarını, yasal mevzuatla ilgili konularda gerekli iyileştirmelerin yapılması için TBMM’deki partili milletvekilleri kanalıyla sorunları gündeme getirmeye ve çözmeye çalıştıklarını söyledi.



Gökhan Demirağ; “Ben de bir Astsubay çocuğu olarak, bazı sorunları ailemle birlikte yaşadım ve biliyorum. Bunların çözümünde katkım olmasından mutluluk duyarım. Bu vesileyle tüm astsubaylarımızın gününü kutlar, henüz görevde olanlarla birlikte emeklilerine de başarılar, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.

Gün dolayısıyla emekli astsubaylara çiçek takdim eden Demirağ, yönetim kurulunun isteği ve kabulü halinde Balık Hali üzerinde yeni boşalan bir ofisi kendilerine tahsis edebileceklerini sözlerine ekledi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2422
Okunma: 2422












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)