ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’nın huzurunu konuştular

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 14.10.2012    

Foça’nın huzurunu konuştular



Foça Emniyet Müdürlüğü’nce; İlçe merkezi, ilçe bağlısı mahalle ve köylerde huzurun devamı, konu ile ilgili eksik ve ihtiyaç duyulan konuların belirlenmesi amacıyla düzenlenen toplantı 11 Ekim 2012 Perşembe günü gerçekleştirildi.

İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Hadi Öztekin’in başkanlığında; İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Foça İlçe Emniyet Müdürü Erhan Zeren, Yardımcısı İbrahim Aybeyan, Foça Atatürk Mahallesi Muhtarı Ahmet Gönülcan , İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Mahmut Irmak , Fevzi Paşa Mahallesi Muhtarı Çoşkun Kudat , Yenifoça M.K.Atatürk Mahallesi Muhtarı Hüsnü Kocabıyık , Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Emin Kılören , Fatih Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş ile bazı meslek grubu temsilcileri ve yerel basın temsilcileri katıldı.

Toplantı Foça Emniyet Müdürlüğü’nün faaliyetlerini içeren slayt gösterisi ile başladı. İzmir Emniyet Müdür yardımcısı Hadi Öztekin ve katılımcılar; ekonomik, sosyal ve kültürel yönüyle Foça hakkında bilgilendirildi.

Emniyet, asayiş ve trafik yönünden alınan ve alınması gerekli konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.



İzmir Emniyet Müdür yardımcısı Hadi Öztekin; şüpheli görülen şahıslar ve bir olay esnasında 155 Polis imdat telefonunun aranarak ihbarın, asayiş ve emniyetin sağlanmasında ne kadar hayati olduğunun vatandaşlara anlatılmasının önemine vurgu yaptı. Sitelere ve işyerlerine kurulacak güvenlik kameralarının suç ve suçluların tespitindeki faydaları hakkında örneklerle bilgi aktardı. Öztekin; “Vatandaş, Muhtarlar ve emniyet birimlerinin işbirliği çok büyük önem arz etmektedir. Eksik gördüğünüz yönlerimizi bize sizler söyleyerek en kısa zamanda bunları gidermemize ve tedbir almamıza yardımcı olabilirsiniz. Ortak amacımız vatandaşa hizmet etmek, huzuru temin etmektir.” dedi.

Toplantıda söz alan Muhtarlar, Öztekin, Zeren ve emniyet mensuplarına teşekkür ettiler, Asayiş konularında önerilerini ileten Muhtarlar, Foça’daki domuz ve başı boş köpekler için tedbir alınmasını istediler.

Seyfi GÜL







Okunma: 3042
Okunma: 3042












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)