ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP'den “Köyümün umut çiçekleri” projesi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.10.2012    

CHP'den “Köyümün umut çiçekleri” projesi



Cumhuriyet Halk Partisi parti okulu eğitmenlerince hazırlanan "Köyümün Umut Çiçekleri Projesi" ilk etkinliğini İzmir’in Menemen İlçesine bağlı Haykıran Köyü’nde gerçekleştirdi.

İzmir İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezi’nin de onaylarını alarak, köylere yönelik proje için Haykıran Köyü Meydanı’nda çocuklarla buluşan altı kişilik proje ekibi, içinde gofret, defter, silgi, boya kalemi, diş macunu ve diş fırçası bulunan 100 adet paketi onlara dağıttı.
.
CHP Foça örgütünden İlkay Söylemezoğlu, Menemen’den Elif Sidal ve Emine Savaş, Karşıyaka’dan, Hatice Çınar, Rafet Yacan ve Sevnur Porto’nun yer aldığı CHP Parti Okulu eğitmen ekibi, çocuklara diş sağlığı ve diş sağlığı için diş fırçalamanın önemini anlattılar. Diş fırçalama uygulamasını 2 adet palyaço, oyunlar ve müzik eşliğinde yaptırdılar.



Parti okulu eğitmenleri daha sonra kahvede çocukların aileleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek bölge ve ülke sorunları hakkında sohbet ettiler.

Ülkemizin kritik bir süreçten geçtiğini, bu süreçte herkesin sorumluluk alması gerektiğini düşündüklerini belirten Foça CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi İlkay Söylemezoğlu: ”Ülkemiz çok kritik bir süreçten geçiyor, burada bize de tarihi sorumluluklar yükleniyor. Bizler, Cumhuriyet Halk Partililer olarak her ne konumda ve görevde olursak olalım, milletimize hizmet etmek için, durmadan, yorulmadan, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, çocuklarımızın, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmek zorundayız. Bugün bu amaçla Haykıran Köyü’ndeyiz“ dedi

Seyfi GÜL







Okunma: 2084
Okunma: 2084












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)