ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
“Arkadaşım Max” Foça’da final yaptı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 4.10.2012    

“Arkadaşım Max” Foça’da final yaptı



“Yetenek Sizsiniz” programında birinciliği kazanan Akıllı Köpek Max’in başrollerden birini oynadığı “Arkadaşım Max” sinema filminin final sahnelerinin bazıları İzmir’in Foça İlçesi’nde çekildi.

Sekiz yaşında bir çocuğun, Max adlı bir köpek sayesinde, hayatta karşılaştığı zorluklara karşı pes etmemeyi öğrenmesini konu alan filmin yönetmeni Murat Şeker. Yapımcılığını Focus Film üstleniyor. Başrollerini Ani İpekkaya, İnci Türkay, Murat Akkoyunlu, Ataberk Mutlu, Hande Katipoğlu ve Burçin Bildik gibi isimler paylaşıyor.

Kahkaha dolu bir dostluk hikayesi olarak özetlenen “Arkadaşım Max’in bir zeytinyağı fabrikasında geçen sahneleri için 125 kişilik film ekibi İstanbul’dan Foça’ya geldi.

Hanedan Tatil Köyü’nde konaklayan ekip çekimler için Foça’ya bağlı Ilıpınar Köyü’ndeki Taşköy tesislerini doğal film platosu olarak kullandı.



Bir aracın çarptığı kaza sahnelerinde “Max”in Universal Stüdyoları’nda çalışmış iki uzmana yaptırılan maket dublöründen yararlanıldı.

İki gün süren çekimler boyunca ekibin neşe içinde çalıştığı dikkat çekerken, izlemeye gelen bazı vatandaşların aslına uygun olarak filmle kaplanan Çanakkale plakalı polis araçlarının ve resmi üniformalı polislerin gerçek olup olmadığını sormaları sette kahkahaların artmasına neden oldu.

“Arkadaşım Max”in 2013 Ocak ayında okulların sömestr tatiline çıkmasıyla birlikte vizyona gireceği öğrenildi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2986
Okunma: 2986












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)