ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kaymakam Arslan’ı uğurladı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 2.10.2012    

Foça Kaymakam Arslan’ı uğurladı



Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne atanan İzmir’in Foça İlçesi Kaymakamı Adem Arslan 2 Ekim 2012 Salı günü ayrılış yaparak ilçeden ayrıldı.

Foça Esnaf Odası Başkanı, bazı esnaflar, turizmciler, muhtarlar, daire müdürleri, yaşlı ve özürlüler için geliştirilen projelerde işbirliği yaptıkları vakıf yöneticileri ve vatandaşların ziyaretlerinin ardından, Arslan’ın veda için gittiği Reha-Necla Midilli Huzurevi’nde duygulu anlar yaşandı. Kendisine “evladım hayırlı olsun” diye hitabeden huzurevi sakinleri yeni görevinde başarılı olması için duacı olacaklarını söylediler.


Son gününde Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile Belediye Meclisinin CHP ve AKP’li tüm üyelerinin makamında veda ziyaretinde bulunduğu Arslan; bir yıl olmasına rağmen kendisini uzun yıllar burada yaşamış gibi hissettiğini, bu duyguları edinmesini sağlayan tüm Foçalılara teşekkür ettiğini söyledi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın “en büyük üzüntümüz ilçemize bekar gelen kaymakamımızı evlendiremeden göndermek oldu” şeklindeki sözlerine Arslan; “Bundan sonraki görevlerimde Foça’yı unutmayacağım. Yenifoça Foça arasındaki bölgenin bu ay sonuna kadar Turizm Teşvik Bölgesi olarak ilan edileceğini umuyorum. Hastanesi, lisesi, yolu ve başvurularını gerçekleştirdiğimiz diğer ihtiyaçları konusunda kısa sürede olumlu sonuçlar alınarak Foça’nın turizmde arzu ettiği yeri almasını diliyorum. Samsun’da Foçalı bir hemşehrinizin olduğunu unutmamanızı temenni ediyorum.” dedi.

Başkan ve Meclis üyelerini Hükümet Konağı kapısında öperek uğurlayan Adem Arslan, Foça Kaymakamlık personeliyle de tek tek vedalaşarak yeni görev yeri için yola çıktı.

Seyfi GÜL







Okunma: 2674
Okunma: 2674












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)