ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Kaymakam Arslan’ın gidişi Foça için büyük kayıptır

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 27.9.2012    

Kaymakam Arslan’ın gidişi Foça için büyük kayıptır



Reha-Necla Midilli Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ali, Haydar Çelebi; Adem Arslan’ın Foça Kaymakamlığı’ndan Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne atanmasının Foça için büyük kayıp olduğunu söyledi.

Kaymakam Arslan’ın, bir yıl gibi kısa sayılabilecek bir süre içinde bile Foça için pek çok proje gerçekleştirdiğini, devam eden ve gerçekleşmesi bazı kurumların tahsislerini bekleyen projeler bulunduğunu, bunların bazılarında birlikte çalıştıklarını ve işbirliği ile güzel çalışmalara imza attıklarını belirten Çelebi “Kaymakamımız Foça için Foçalı için önemli bir insandı” şeklinde konuştu.

Ali Haydar Çelebi; “Kaymakamımız proje üretiyordu. Ufukları vardı. Hayalleri vardı. Foça’da turizmi kalkındırmak istiyordu. Yaşlılara hizmet vermek istiyordu. Köylerde yaşayan dar gelirli insanlara katkı koymaya çalışıyordu. En büyük özelliği ise, gerçekten araştırmacıydı. Gerçek ihtiyaç sahibini buluyordu. Ona hizmet veriyordu. Örneğin yakın zamanda yaşlılara evlerinde hizmet projesini yürürlüğe koydu. Foçalıya gelecek nesillere de birtakım iş imkanları hazırlamaya çalışıyordu. Foça koylarının turizme kazandırılması konusunu planlıyordu. Bölgenin Turizm Teşvik kapsamında olması için büyük çaba içindeydi. Foça’nın jeotermal yapısını çözmeye çalışıyordu. Aslında jeotermal teşvik bölgesinde ama, ne hikmetse bu güne kadar kullanılmadı. İlçeye Hastane, yeni lise binaları yapılması konularında büyük çabaları oldu. Sivil toplum kuruluşlarıyla gayet iyi geçindi. Zaman zaman bizi de aradı sordu. Bence Foça için büyük kayıp” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2517
Okunma: 2517












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)