ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
MHP’li Şahin “Türkiye’de hiçbir şey iyiye gitmiyor”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 24.9.2012    

MHP’li Şahin “Türkiye’de hiçbir şey iyiye gitmiyor”



Mhp İzmir İl Başkanlığı Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin partisinin Foça teşkilatına çalışma ziyaretinde bulundu.

23 Eylül 2012 Pazar günü parti binasında MHP Foça İlçe Başkanı Hanifi İspirli, İlçe Yönetim Kurulu ile Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerinin karşıladığı Şahin, yerel ve genel sorunlar hakkında açıklamalar yaptı.

İNŞALLAH ADİL KARAR YARGITAY’DAN ÇIKAR

30 Eylül 2012 tarihinde İzmir Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde Genel Merkez yöneticileriyle bir istişare toplantısı yapılacağını, bu toplantı öncesi ilçe ve belde yönetimlerinin de görüşlerini aldıklarını belirten Selahattin Şahin; Balyoz davasında mahkumiyet alan partisinin milletvekili Engin Alan’la birlikte tüm sanıklar için adil kararın Yargıtay aşamasında verilmesini umduklarını dile getirdi.

CHP’Yİ ELEŞTİRDİ

İzmir’in ve Foça’nın yerel hizmetlerden yoksun, ülkeyi yöneten hükümetin icraatlarının yetersiz olduğunu, terörün tırmandığını, iyiye giden hiçbir şeyin olmadığını belirten Şahin CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu “Oslo görüşmeleri devam etsin, ama bize bilgi verilsin”, CHP Milletvekili Hüseyin Aygün’ü “Ve nihayet bugün Ovacık Savcısı Murat Uzun başından vuruldu” sözleri nedeniyle eleştirdi.

HÜKÜMET TERÖRİSTE ŞEFKATLİ

Selahattin Şahin “Zapt edilemeyen sadece MHP kaldı. Millet etkisizleştirildi ve tepkisizleştirildi. Hiçbir şeyin umurunda olmadığı bir toplum yaratıldı. Terörle müzakere edilmez, etkin mücadele edilir. Hükümet teröre karşı daha şefkatli, daha merhametli, diğer vatandaşına karşı böyle değil. Milletvekilimiz, paşalarımız had safhada ceza aldı. Bu yargılama adil değil. İnşallah Yargıtay bunu bozar. Hiçbir şey iyiye gitmiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bir bütün olarak direncini ortaya koymak durumunda”.

FOÇA “CENNET FOÇA” İLE KURTULACAK

Foça için “Cennet Foça” adını verdikleri bir proje geliştirdiklerini, bu proje için kişi ve STK’larının görüş ve önerilerini aldıklarını, her seçim bölgesi için kendilerine çok sayıda aday başvurusu olduğunu ve seçim takviminin kesinleşmesi sonrası zaten başladıkları seçim çalışmalarına adayları açıklayarak devam edeceklerini anlatan Selahattin Şahin; “Foçalılar’dan Allah razı olsun, bu süreci idrak etmiş durumdalar. En iyi hizmeti sunacak adayla onların oylarına talip olacağız. Türkiye genelinde olduğu gibi, il ve ilçelerde de iddialıyız” dedi.

DEVLET BAHÇELİYE TAM DESTEK

İzmir İl Teşkilatı olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye desteklerinin tam olduğunu vurgulayan Selahattin Şahin çok adaylı bir kongrede MHP’ye yakışır bir seçim olacağından kuşkuları bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2226
Okunma: 2226












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)