ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Derya Akademi’ye Sermet Erkin’li tanıtım

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.9.2012    

Derya Akademi’ye Sermet Erkin’li tanıtım



Foça’da kuruluş hazırlıkları devam eden Özel Derya Akademi için düzenlenen tanıtım gecesinin yıldızı İllüzyonist Sermet Erkin oldu. Erkin şovu ve illüzyonlarıyla küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de alkışlarını aldı.

Abdullah Kaçan ve Ümit Arsan’ın girişimiyle kurulan Özel Derya Akademi Anaokulu, Etüt ve Mental Aritmetik Eğitim Merkezi hem Foçalı, hem de çevre yerleşim birimlerine hizmet vermeyi amaçlıyor.

Anaokulunda İngilizce, Drama, Orf ve Anadili Eğitimi, Ebru, Jimnastik, Dans dersleri, Satranç, Tiyatro, Sinema, Dans, Piknik, Sergi, Müze ve Tarihi Yerlere Gezi aktivasyonları ile etüt merkezinde her gün İngilizce, Matematik, günlük ders tekrarı, test çözümü ve ertesi gün ödevleri, Proje ve Performans eğitimleri, Mental Aritmetik ve isteğe bağlı özel derslerden oluşan geniş bir programı öngören eğitim merkezi Foça Büyükdeniz sahili Poyraz caddesinde yer alıyor. 3 Ana, 2 Etüt ve 2 Mental Aritmetik sınıfından oluşan merkezde hafta içi her gün bir psikoloğun çocuklara ve ailelerine destek vermesi planlanıyor.



Foça Özel Derya Akademi’nin amaç ve faaliyetlerinin tanıtımı için düzenlenen gece 21 Eylül 2012 Cuma günü Saat 21.00’da Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Palyaçolar, tarihsel kıyafetleriyle Osmanlı macunu satıcıları, balonlar ve ikramlarla şölen havasında geçen geceye aileler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Okulun yapı ve faaliyetleri hakkında bilgi içeren konuşmaların ardından Dr.Güzide Uysal, Mental Aritmetik’in ne olduğu, neden gerekli olduğu ve nasıl bir eğitimle öğretildiği konularında geniş bir sunum yaptı.

Çocukların da katıldığı dans gösterilerinin ardından sahneye ünlü İllüzyonist Sermet Erkin geldi. Erkin gösterisine aileleri ve zaman zaman bazı çocukları da katarak devam etti. Bir bayanın yüzüğünü kırılmamış ceviz içinden çıkardığı, bez topunu tavşana dönüştürdüğü ve elindeki nesneyi büyükçe bir Türk bayrağı haline getirdiği illüzyonlarda salon alkıştan inledi.
Kendisini uzun süre bırakmayan çocuklar Sermet Erkin’i akışlarla uğurladı.



Seyfi GÜL







Okunma: 3012
Okunma: 3012












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)