ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yok mu can dostu isteyen?

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 16.9.2012    

Yok mu can dostu isteyen?



İzmir’in Foça İlçesinde faaliyet gösteren Hayvanlara Yardım Derneği(HAYAD), sokakta bulunarak tedavi edilen, ya da sahiplerinin ölümü yada hayvan bakamaz hale gelmesi nedenleriyle kendilerine teslim edilen hayvanları sahiplenecek hayvan severleri arıyor.

HAYAD’ın Foça Belediyesi işbirliği ile kurduğu dernek binası ve tedavi merkezinde geçici olarak barındırılan hayvanların bir kısmı yeni sahipleriyle buluşturulmak amacıyla hafta sonu Demokrasi Meydanı’nda kafes içinde görücüye çıkıyor.



Hayvanların, anlaşmalı veteriner tarafından her türlü tedavi, bakım ve aşılarının yapıldığını, tek eksiklerinin kendilerine sevgiyle yaklaşacak bir aile bulmak olduğunu belirten HAYAD gönüllüsü Güler Sandallı, teslimden sonrada alan kişilere her türlü yardımı yaptıklarını söyledi.

Sandallı; “Buradaki hayvanların birçoğu zaten insanların yanında yaşamış, insanlara alışık. Kendisini sevecek ve sokaklarda zor duruma düşürmeyecek yeni insanlara ihtiyaçları var. Onlarında sadık birer can dostu olacak. Yok mu can dostu isteyen.” dedi.

Güler Sandallı; hayvanlara talip olacak kişilerin 0 542 723 82 23 No.lu dernek telefonuyla kendilerine ulaşabileceğini sözlerine ekledi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2560
Okunma: 2560












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)