ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Teröristler idam edilsin - dokunulmazlıklar kaldırılsın

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 16.9.2012    

Teröristler idam edilsin - dokunulmazlıklar kaldırılsın



Büyük Birlik Partisi Foça İlçe Teşkilatı Reha Midilli Caddesi Sevgi Yolu’nda idam cezasının getirilmesi ve teröre destek veren milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için destek masası kurdu.

Kampanyaya katılan vatandaşlardan birkaç saatte 1000’den fazla imza toplandı.

BBP Foça İlçe başkanı Fahrettin Saç; terörün artık tahammül edilmez boyutlara geldiğini ve milletin buna artık dur denmesini istediğini söyledi. Cezaların yetersizliğine dikkat çeken Saç, terör suçlarına caydırıcı yaptırımlar istediklerini bununda idam cezasını getirmek ve mecliste terör destekçiliği yapanların dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla mümkün olabileceğini söyledi.

Fahrettin Saç; “Partimizin Türkiye’nin her yerinde yaptığı bu imza kampanyasıyla milletimizin de bu yönde düşündüğünü göstermektedir. Foça’da da kısa sürede bin’den fazla imzaya ulaştık. Ayrıca basılı formlarla dileklerini imzalayıp oy verme kutusuna atan vatandaşların imzaları tüm İzmir bölgesinden gelen kutularla birlikte noter huzurunda açılıp tespit yapılacak ve tutanak Meclis Başkanlığı’na gönderilecektir. Bölücülere, millet düşmanlarına hak ettikleri cezalar verilmelidir.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2318
Okunma: 2318












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)