ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Alkol Kybele’nin direğine tırmandırdı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 14.9.2012    

Alkol Kybele’nin direğine tırmandırdı



İzmir’in Foça İlçesinin simge insanlarından İbrahim Ayyıldız (Balıkçı İbo) (52) aldığı alkolün de etkisiyle 13 Eylül 2012 Perşembe günü Kybele Antik Gemisi’nin 10 metre yüksekliğindeki direğine tırmanarak shov yaptı.

Balıkçı'nın, Küçükdeniz Limanı’nın Demokrasi Meydanı kıyısına bağlı teknesinde zaman zaman aldığı alkol sonrası attığı nutuklara alışkın olan Foçalılar, bu kez sabah saat altıda direğin tepesinden gelen seslerle uyandılar.

Balıkçı İbo iki saate yakın bir süre kendisini izleyenlere, mesleki problemlerden, iç ve dış politikaya kadar her konuda söylev çekti.



Direkten düşmesinden endişe edilen Balıkçı İbo için “Kediler tırmanınca itfaiye geliyor, İbo’ya neden kimse gelmiyor” esprileri yapıldı. Bazı vatandaşların ”Kybele Tarzanı İbo” tezahüratı ve alkışları ise kendisini daha da coşturdu.

Foça Emniyet Müdürü Erhan Zeren’in alana gelmesi ve kendisini ikna etmesiyle aşağıya inen İbo, önce Kybele’nin güvertesinde bıraktığı yiyecek artıkları ve şişeleri toplayıp temizlik yaptı. Daha sonra sahile çıktı.

Emniyet Müdürü tarafından nasihat edilen ve serbest bırakılan İbo, öğleden sonra her zamanki yerinde balık ağlarını örmeye devam etti.

Seyfi GÜL







Okunma: 2656
Okunma: 2656












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)