ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da Nihat Hüsenay dostluğu 4. yılında

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 2.9.2012    

Foça’da Nihat Hüsenay dostluğu 4. yılında



30 Ağustos 2008 tarihinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Foçalı Nihat Hüsenay için dostları her ölüm yıldönümünde çeşitli anma etkinlikleri düzenliyor.

Ölümünün 4. yılında da kendisini unutmayan dostları önce mezarı başında dualarla, anılarla kendisini andılar. Mevlit okuttular. Lokma döktürdüler. Kentin çeşitli noktalarına astıkları afişler, Foça 11 Eylül Stadı ve Balık Hali girişindeki büyük pankartlarla tüm Foçalılara kendisini hatırlattılar.

Foça Spor’da birlikte top koşturduğu aralarında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın da bulunduğu arkadaşları, yaşamı sırasında gizliden yardım ettiği ihtiyaç sahibi vatandaşlar, herkese neşe dağıtan şen kişiliğiyle kendisine bağlanan gönül dostları merhum işadamını anma etkinliklerinin hem düzenleyicileri hem de başlıca katılımcıları oldu.



Hotel Melaike ve Foça Buz'un kurucu ve sahiplerinden olan Nihat Hüsenay Foça-Yenifoça yolu üzerinde Sazlıca mevkiinde bindiği ticari taksinin takla atması sonucu hayatını kaybetmişti.

46 yaşında kaybettikleri Hüsenay’ı var oldukları sürece artan bir özlemle, saygıyla ve sevgiyle anacaklarını belirten dostları; “O Foça için ayrı bir değerdi. Boşluğunu doldurmak mümkün değil. Ancak biraya gelerek, anarak, anlatarak biraz teselli buluyoruz.” dediler.

Seyfi GÜL







Okunma: 2563
Okunma: 2563












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)