ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça Gençlik Kollarından Zafer Bayramı kutlaması

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 2.9.2012    

CHP Foça Gençlik Kollarından Zafer Bayramı kutlaması



Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yetkin Atak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Atak milli bayramları kutlama programlarına getirilen kısıtlamaları ise eleştirdi.

30 Ağustos Zaferi’nin Türk’ün olağanüstü gayret ve gücünü tüm dünyaya gösterdiğini, bu günün her yıl milli bayram olarak büyük coşku içinde kutlandığını ve milletin dosta güven, düşmana korku veren kahraman ordusuyla gurur duyduğunu belirten Atak; bu günün Ulu Önder Atatürk tarafından millete ve ordumuza armağan edildiğini söyledi.

Atak; “Son yıllarda Cumhuriyet Bayramı, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Atatürk’ten korkanların dikteleriyle, coşkuyla ve gururla kutlamamızın önüne engeller getirilmeye çalışılıyor. Biz; Mustafa Kemal’in gençleri ve askerleri olarak, bize ve yüce Türk Milleti’ne armağan ettiği zaferlerini ve Cumhuriyeti gurur ve coşkuyla kutluyor, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos’a, şanlı tarihimize, Atatürk’ümüze sahip çıkmalı ve birbirimize kenetlenmeliyiz.

Türklüğün verdiği gururla milletimizi selamlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı damarlarımızdaki asil kanın kudretiyle kutlarım; dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2462
Okunma: 2462












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)