ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
MHP’den teröre lanet “Cennet Foça” Projesine davet

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 24.8.2012    

MHP’den teröre lanet “Cennet Foça” Projesine davet



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça İlçe Başkanı Hanefi İspirli (23 Ağustos 2012 Perşembe günü) düzenlediği basın toplantısında Foça’da meydana gelen bombalı saldırı ve partisinin izleyeceği yerel seçim programı konusunda açıklamalarda bulundu.

Hanifi İspirli; 9 Ağustos 2012 tarihinde 2 askerimizin şehit olduğu, 10 asker ve sivil vatandaşın yaralandığı terörist saldırıyı cinayet olarak niteledi ve bu cinayetleri işleyen katilleri, terörist PKK’lıları ve tüm yandaşlarını lanetledi.

FOÇA EMNİYETİNİN ZAFİYETİ YOKTUR

Bombalı saldırının ardından Foça’daki emniyet güçlerinin zafiyeti olduğu yönündeki eleştiri, yazı ve haberleri “yakışıksız, siyasi içerikli ve yıpratmaya yönelik” bulduğunu belirterek şiddetle kınayan İspirli; “Ülkemizin bütünlüğüne kasteden bu alçak terör örgütüyle mücadele etmek sadece güvenlik güçlerimizin değil, hepimizin önceliği olmuştur. Öncelikle güvenlik güçlerimize her türlü desteği vermeliyiz. Ülke genelinde yandaşlar ve TBMM’deki destekçileri ile siyasi kısmi yanaşıklarından güç alan bu hainler karşısında dik durmalıyız. Foça Emniyeti’nin bugüne kadar tüm görevlerini layıkıyla yaptığına inanıyor ve biliyoruz. Bundan sonra da Foça halkının desteğini yanlarında bulacaklar ve görevlerini üstün bir güçle yapacaklardır.”

Basın toplantısının ikinci bölümünde 2013 yılı Ekim ayında yapılması muhtemel yerel seçimlere ve partisinin izleyeceği politikalara yer veren İspirli, partisinin İzmir’e ve Foça'ya büyük önem verdiğini söyledi.

İZMİR VE FOÇADA BELEDİYECİLİK EZİYETİ VAR

İzmir ve Foça’nın uzun yıllardır CHP tarafından çok kötü bir şekilde yönetildiğini, adeta bitik kentler haline dönüştürüldüğünü, buralarda yaşayan vatandaşların “Belediyecilik Eziyeti” çektiğini dile getirdi.

Partisinin Foça’yı Pilot Bölge olarak belirlediğini ve buraya özgü çok yeni bir Belediyecilik Modeli üzerinde çalıştıklarını açıklayan Hanifi İspirli; Foça’nın bir grup insanın vesayeti altında zulüm çektiğini iddia etti.

CENNET FOÇA PROJESİNE DAVET

İspirli; “Foça hiçbir zaman iyi yönetilmemiştir. Kimliği olmayan, askeri bölgelerin, sit bölgelerinin sarmalı haline getirilmiştir. MHP olarak gelecek 30 yılın Foça'sını makro düzeyde planlıyoruz. 2013 seçimlerine bu planlamayı hayata geçirecek vizyon, tecrübe, bilgi ve sevgiye sahip bir ekiple gireceğiz. Kapımız ve gönlümüz; bu ekibe girmek isteyenlere, siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine, eğitimli, tecrübeli Foça severlere, onların görüşlerine kısaca “Cennet Foça Projesine" katkı koyacak herkese açıktır.” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2331
Okunma: 2331












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)