ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Bueno Beach Club’ta Cumartesi geceleri ücretsiz

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 6.8.2012    

Bueno Beach Club’ta Cumartesi geceleri ücretsiz



Foça’nın yeni plaj ve eğlence mekanlarından Bueno Beach Club’un her Cumartesi düzenlediği Dj Performans gecelerine Ramazan ayı boyunca giriş ücretsiz.

Bueno; daha önce hayata geçirdiği Beach Club’lardaki tecrübesiyle ve yeniden “Kuzey Ege’nin En İyisi” olmak amacıyla işletmeci Şenol Azak tarafından Foça ve ülke turizmine kazandırıldı.

Bueno Beach Club; Çeşme ve Bodrum’daki tanınmış klublere benzer son sistem ses ve müzik sistemleriyle, şahane plajı, muhteşem denizi, Atatürk Adası’na bakan ve doyulmaz günbatımlarına sahne olan manzarasıyla şimdiden büyük ilgi görüyor.



Foça-Yenifoça karayolunun 6.kilometresinde Hanedan ve eski Fransız Tatil Köyü’ne komşu bir koyda yer alan Bueno Beach’e rezervasyon yaptırılabiliyor. Plaj ve tesisi kullanacak çiftlerden günlük girişler için (iki kişi) 10 Tl ücret alınıyor.

Et, balık ızgara ve diğer çeşitlerle mutfak gün boyu hizmet veriyor.

Bueno Beach Club temiz ve nezih bir ortamda tatil, tüm zamanların en iyi parçalarının çalındığı “Saturday Night Fever” Cumartesi canlı Dj performans gecelerinde eğlenmek için konuklarını bekliyor.

Seyfi GÜL







Okunma: 3471
Okunma: 3471












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)