ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyesi yatırımcı arıyor

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 4.8.2012    

Foça Belediyesi yatırımcı arıyor



Foça Belediyesi Kumburnu mevkiinde bulunan arsasına turistik tesis yapacak yatırımcı arıyor.

Kumburnu; İncir, Orak, Fener adaları ile İngiliz Burnu tarafından çevrilmiş doğal bir liman görüntüsü veren, rüzgarları nedeniyle de yelken, sörf ve diğer su sporlarının güvenle yapıldığı Foça’nın en güzel bölgelerinden birinde yer alıyor. Karayolunun hemen yanında ki alan bir tarafından Clup Neilson Phokai ile komşu.

Foça Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait olan araziyi, Foça’nın turistik tesis ve yatak kapasitesinin arttırılması, bölge insanına istihdam ve turizme hareketlilik sağlanması amaçlarıyla yap-işlet,devret modeliyle ihaleye çıkarıyor.

İzmir’in Foça İlçesi Kavakiçi Mevkii 28/1 pafta, 1746 ada, 1 parselde bulunan 17.561 m2 arsanın ihalesi 7 Ağustos 2012 Salı günü saat 14:00’da Foça Belediye Başkanlığı binasında toplanacak olan encümen huzurunda yapılacak.

20 milyon 881 bin TL tahmini yatırım bedeli ve yıllık 104 bin 405 TL muhammen kira bedeli ile belirlenen ihaleye, şartnamede belirtilen niteliklere haiz gerçek veya tüzel kişiler katılabilecek. Şartname Foça Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nden 500 Tl bedelle temin edilebilecek.



350 yataklı 4 yıldızlı otel yapılmak ve 49 yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarılan tesisin Özel Çevre Koruma Kurulu ve Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulundan onaylı bir proje olduğunu belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ yatırımcıları Foça’ya davet etti.

Gökhan Demirağ; “Kumburnu mevkiindeki yerimiz için 7 Ağustos günü ihaleye çıkıyoruz. Bu ihaleye tüm yatırımcıları davet ediyorum. Amacımız hem Foça, hem ülke turizmine en iyi katkıyı sağlamak. Umuyorum bu süreçte iyi yatırımcılar prosedürler çerçevesinde müracaat ederler ve hem kendileri hem turizmimiz için güzel bir tesis kazandırırız. Foça ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2790
Okunma: 2790












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)