ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İktidar muhalefet devlet iftar sofrasında

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 22.7.2012    

İktidar muhalefet devlet iftar sofrasında



İzmir’in Foça İlçesi’nde Ramazan ayının ilk iftarında iktidar ve muhalefet partilerinin ilçe başkanları, Foça Belediye Başkan Vekili ile ilçenin devlet erkanı birlikte oruç açtılar.

Foça Kaymakamlığı tarafından organize edilen, her akşam bir hayırseverin masraflarını karşılayacağı iftar sofraları Foça Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu bahçesinde Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Foça Kaymakamı Adem Arslan, Foça Belediye Başkan Vekili Recep Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Kadir Özgirgin, CHP İlçe Başkanı Osman Mert, Emniyet Müdürü Erhan Zeren, Sağlık Grup Müdürü Tamer Büyüksağış’ı yemek kuyruğunda ve iftar masasında yemek yerken gören vatandaşlar “Nereden bakarsan bak. İster yerelde, ister ülke düzeyinde, iktidar ve muhalefet kanatları ile devlet aynı masada. Barış ve hoşgörü içinde. Ne güzel” demekten kendilerini alamadılar.



İlk iftarın işadamı kimliği ile Osman Mert tarafından verildiğini, Foça Belediyesi’nin de masa sandalye ve hizmet katkısı yaptığını, her akşam en az 250 kişinin orucunu açabileceği şekilde hazırlık ve program yaptıklarını belirten Kaymakam Adem Arslan Ramazan ayının tüm ülkemize barış ve huzur getirmesini diledi.

Adem Arslan; “Ramazan Ay’ı boyunca her akşam bir sponsor vatandaşımız iftar yemeği verecek. Talebe göre 250 – 350 kişilik hazırlık yapıyoruz. Hayırseverler ile vatandaşlarımızı bu noktada bir araya getirmiş oluyoruz. Sponsor olmayan akşamlarda Sosyal Yardımlaşma Vakfı olarak biz bu hizmetin bedelini karşılayacağız. Yemek olduğunda sahur için de ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtacağız.” dedi.

Mercimek çorbası, patlıcan kebabı, pilav ve tulumba tatlısından oluşan ilk menüyle iftarlarını yapan vatandaşlar uygulamadan memnuniyetlerini dile getirdiler ve katkıda bulunanlara teşekkür ettiler.

Seyfi GÜL







Okunma: 2584
Okunma: 2584












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)