ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yenilenen Foça Öğretmenevi’nde balık keyfi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 20.7.2012    

Yenilenen Foça Öğretmenevi’nde balık keyfi



İzmir’in Foça İlçesi Küçükdeniz sahilinde Reha Midilli Caddesi’nde bulunan Foça Öğretmenevi bir süre önce dekorasyonunu yeniledi. İdari ve hizmet personeli değişerek yeni kadrosu ile tekrar hizmete başladı.

Foça’nın ünlü restoranlar bölgesinde, kentin 120 yıllık en güzel tarihi binasında balık yemek isteyen vatandaşları makul fiyatlarla ağırlayan öğretmenevi günbatımında yemeğini yemek, içkisini yudumlamak, çay keyfi yapmak, arkadaşları ya da ailesiyle hoşça vakit geçirmek isteyenler için de harika bir manzara sunuyor.

Bitişiğinde bulunan Bedia Midilli İlköğretim Okulu bahçesinin kullanımından dolayı park yeri sorunu da olmayan tesis öğretmenler ve kamu personelinin yanı sıra ağırlayacağı vatandaşların özel ve toplu yemek taleplerini de rezervasyonlu olarak kabul ediyor.

Öğretmenevi’nin yerel ve mevsim balıklarının sürekli bulunduğu mutfağı, yöre sebzeleri ve zeytinyağları ile yapılmış salatalarıyla ve meze çeşitleriyle de ilgi görüyor. Dileyen müşteriler Foça Balık Hali’nden alıp burada kilo başına 8. Tl ücret ödeyerek balıklarını pişirtebiliyorlar.

Balık sevmeyenler için tavuk ve diğer et ızgara çeşitleri hazırlanıyor.

Her zaman aldığı hafif rüzgar ve yapıldığı Foça Taşı’ndan dolayı şehrin en serin yerlerinden biri olan Foça Öğretmenevi’nde servis yapılan bahçe bölümünün dışında, iç yemek salonu, okuma, oyun ve tv izleme salonları da bulunuyor.

Bölgedeki Turizm ve Otelcilik okullarından seçilen Foçalı personelin hizmet verdiği tesiste haftanın her günü 10.00 – 23.00 saatleri arasında servis açık.

Uzak yerlerden gelecekler ve grup yemekleri için 0232 812 37 12 No.lu telefondan rezervasyon yaptırılabileceği öğrenilen tesis Foça’nın ada turlarıyla ünlü günübirlik gezi tekneleriyle karşılıklı bir konumda bulunuyor.

Foça Öğretmenevi; Otantik yapısına uygun tahta masa ve sandalyeleriyle, gece ve gündüz farklı güzellikler sunan dış görünümüyle, asırlık ağaçların altında Foça’nın doyumsuz lezzetleriyle ağırlayacağı misafirlerini bekliyor.

Seyfi GÜL







Okunma: 3328
Okunma: 3328












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)