ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Türk Hava Kurumu’ndan Foça Belediyesi’ne teşekkür

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 14.7.2012    

Türk Hava Kurumu’ndan Foça Belediyesi’ne teşekkür



Türk Hava Kurumu Genel Başkanı ve Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAİ) Başkan Yardımcısı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Osman Yıldırım, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı makamında ziyaret ederek bir teşekkür plaketi verdi.

12 Temmuz 2012 Perşembe günü saat 13.30’da gerçekleşen ziyarette; Türk Hava Kurumu İzmir Şube Başkanı ve Türk Hava Kurumu Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hami Gürtunca, Türk Hava Kurumu Foça Şube Başkanı Orhan Gürer ve Şube Saymanı Muharrem Yeşilkaya'da hazır bulundu.

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, Foça Belediyesi’nin; kurumunun Foça Şubesi'ne her konuda yardımcı olduğunu bundan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Yıldırım; “Foça Belediyesi başta fitre-zekat zarfı dağıtıp-toplama, kurban kesim yeri ve kurban derilerinin toplanması için yer, araç-gereç ve işçilerin bedelsiz temini, Türk Hava Kurumu Foça Genç Kanatlar grubuna kayıtlı öğrencilerin gezilerine ücretsiz araç temini gibi konular olmak üzere ihtiyaç duyduğumuz her an yardımımıza koşuyor. Yapmış olduğu katkı ve yardımlar için Foça Belediye Başkanı Demirağ’a teşekkür ve şükran duygularımızın ifadesi olarak, bir plaket takdim etmek istedik.” dedi.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun Menemen'de açıldığını, salon ve yer temin edilmesi halinde Foçalı gençlere yönelik havacılık kursları açabileceklerini ifade eden Osman Yıldırım; 7-9 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ''8. Uluslararası Foça Kültür, Sanat ve Balıkçılık Festivali'' için görsel gösteri amaçlı uçak gönderebileceklerini sözlerine ekledi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2345
Okunma: 2345












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)