ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Emekliler gününde anlamlı ziyaret

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.6.2012    

Emekliler gününde anlamlı ziyaret



Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ 30 Haziran Emekliler Günü dolayısıyla ilçede bulunan emekli derneklerini ziyaret etti.

İlk ziyaretini Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şubesi’ne gerçekleştiren Demirağ, Temad Foça İlçe Başkanı Şeref Alkoç ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.
Kendisinin de bir emekli çocuğu olduğunu belirten Foça Belediye Başkanı Demirağ; yaşanan sıkıntıları bildiğini, olanaklar dahilinde bu sorunları çözmeye gayret ettiklerini söyledi.

Demirağ; “TEMAD Foça şubesinin lokal sorununu çözmek için mevcut bazı yerleri sayın başkan ve yönetim kuruluna teklif ettim. Kısa sürede olumlu bir karar alacaklarını umuyorum. Bu özel günlerinde tüm emeklilerimizi kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum.” dedi.

Temad İlçe Başkanı Şeref Alkoç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında “Bu anlamlı günümüzde başkanın ziyaretinden mutlu olduk. Sorun ve dileklerimizi kendisine iletme fırsatı bulduk. İlgisi için teşekkür eder, bizlerle birlikte tüm emekli vatandaşlarımızın sorunlarının çözüldüğü bir Türkiye’de geçim sıkıntısı olmadan sağlıklı bir yaşam sürmelerini gönülden temenni ederiz.” Dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2205
Okunma: 2205












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)