ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Chp Foça Kadın Kolları yeni yönetimiyle toplandı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.6.2012    

Chp Foça Kadın Kolları yeni yönetimiyle toplandı



14 Haziran 2012 Perşembe günü yapılan kongrede seçilen CHP Foça Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Haziran 2012 Salı günü Yeni Plaj Sosyal tesislerinde bir araya gelerek ilk toplantısını yaptı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın eşi Derya Demirağ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli toplantıda yeni oluşan yönetim görev dağılımı yaptı. İlçe genelinde duyulan eksiklikler ve kadın kolları tarafından yapılacak çalışmalar gözden geçirildi. Seçim öncesi ilçe örgütünün amaç ve hedefleri masaya yatırıldı.

Beyhan Türker’in tekrar başkan olarak belirlendiği seçimde, yeni yönetimin asil üyeleri Zehra Yılmaz, Şerife Köz, Gülfer Çakın, Hatice Özongan, Muhterem Batunoğlu ve Ayhan Öner, yedek üyeleri Ayşe Cömert, Gülseri Kuluç, Nursel Güneyeri, Nimet Arslan, Benal Kut ve Feden Erol Çetin, İl Kongre Delegeleri Hatice Tuncay, İlke Kurul ve Tülay Hacıoğlu olmuştu.

Asil, yedek, il delegesi ayrımı yapmadan her yerde birlik beraberlik halinde çalıştıklarını ve hedeflerinin bir önceki seçimde alınan yüzde 53’lük sonucu daha da yukarıya taşıyarak Foça’nın CHP’nin kalesi olduğu algısını pekiştirmek olduğunu söyleyen Başkan Beyhan Türker; “Bu amaca ulaşmak için bugünden itibaren Foça’nın her noktasında, sokakta, evinde, işinde vatandaşın yanında olacağız. Derdini paylaşacağız. İlçe dahilinde ayak basmadık yer bırakmayacağız. Başta İşsizlik olmak üzere her sorunun çözümü için yetki sahiplerini zorlayacağız. Burada başka bir partinin iktidarına geçit vermeyeceğiz. Biz çok iyi bir ekibiz. Eğitimliyiz, deneyimliyiz. Seçim dönemi için ayrıca sıkı bir eğitimden geçiyoruz. Sahaya işi en iyi bilenler olarak çıkacağız. Biz Foça halkının kendisiyiz.” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2475
Okunma: 2475












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)