ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Osman Mert Temad Foça Şubesi’ni ziyaret etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 13.6.2012    

Osman Mert Temad Foça Şubesi’ni ziyaret etti



CHP Foça ilçe Başkanı Osman Mert 12 Haziran 2012 Salı günü Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Foça Şubesi’ni ziyaret etti.

TEMAD Foça Şube Başkanı Şeref Alkoç ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Foça’da yaşayan emekli astsubayların ve kentin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Şeref Alkoç sorunlarını daha önce de gerek CHP Foça İlçe Başkanlığı’na ve gerekse Foça Belediye Başkanlığı’na ilettiklerini, öncelikli olarak lokal binasına ihtiyaç duyduklarını söyledi.



Alkoç; “Ailelerimiz ve üyelerimizle birlikte yüzlerce kişilik bir Sivil Toplum Kuruluşu’yuz. Yaşadığımız kentin sorunlarına sahip çıkıyoruz. Foça’da başıboş dolaşan ve bir ayda 62 ısırılma vakası yaşanarak tehlike arz eden sokak köpekleri de, yeşil alanlara duyulan ihtiyaçta, içilecek nitelikte su temini de, kanalizasyon sorunu da tüm Foçalılar gibi bizim de sorunumuz. Sorunları ve çözüm önerilerimizi yetkililere iletiyoruz. Bunların çözümüyle birlikte derneğimizin yıllardır süren başta lokal temini gibi sorunlarına yanıt verilmesini istiyoruz” dedi.

CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert de kentin sorunlarına bir başka pencereden bakma yönünde ziyaretin çok faydalı olduğunu söyledi. Osman Mert; “Yıllarca Türk Silahlı Kuvvetleri’nde zor görevler yapmış astsubaylarımızın dernekleri vasıtasıyla toplumsal sorunlarla ilgilenmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Foça hepimizin kenti. Foça sevdalıları olarak sizlerin sorunları ortaya koymanız ve bizim de bunları çözmeye çalışmamız kadar güzel bir işbirliği olamaz. İlçe başkanı olarak sorunlarınızın çözümü için elimden gelen tüm çabayı göstereceğime ve yetkilileri harekete geçireceğime söz veriyorum.” Dedi.

Bir buçuk saat süren ziyaret, her iki tarafın memnuniyetlerini belirttiği konuşmalarla sona erdi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2549
Okunma: 2549












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)