ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Polis arkadaşları Kader için lokma döktürdü

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 12.6.2012    

Polis arkadaşları Kader için lokma döktürdü




İzmir’in Foça İlçesinde 3 Haziran 2012 Pazar günü, kullandığı özel aracıyla geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden bayan Polis Memuru Kader Deniz Aydın (33) için meslektaşları lokma döktürdü.

Kader Deniz Aydın’ın iyi bir sürücü olduğunu, olay günü Bağarası – Foça karayolunun Pers Mezar Anıtı mevkiinde meydana gelen kazaya ve kendisini bu kazada kaybettiklerine hala inanamadıklarını söyleyen Foça Emniyet Müdürlüğü’nde görevli arkadaşları lokmaları bizzat kendileri dağıttılar.

Foça Demokrasi Meydanı’nda 10 Haziran 2012 Pazar günü tüm öğleden sonra devam eden lokma dağıtımında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayanlar görüldü. Foçalılar ve Foça ziyaretçileri ölümünün yedinci gününde Kader Deniz Aydın’ı hayırla ve dualarla andılar.



Foça Emniyet Müdürü Erhan Zeren de lokma dağıtımı sırasında, çok üzgün olduklarını belirterek; “Genç, çalışkan, başarılı bir mesai arkadaşımızı kaybetmenin acısını yüreğimizde her an hissediyoruz. Görevdeki arkadaşlarımızın talebiyle onu burada, çok sevdiği Foça’nın meydanında hayır lokmaları ile anıyoruz. Foçalı hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle onu rahmetle yad ediyoruz. Mekanı cennet olsun. Camiamızın tekrar başı sağolsun.” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2477
Okunma: 2477












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)