ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Sınavdan dönen bayan polis kazada can verdi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.6.2012    

Sınavdan dönen bayan polis kazada can verdi



İzmir’in Foça İlçesinde 3 Haziran 2012 Pazar günü saat 19.00 dolayında meydana gelen trafik kazasında bir bayan polis hayatını kaybetti.

Kaza Bağarası – Foça karayolunda Pers Anıtı -Taş Ev olarak bilinen tarihi yapının bulunduğu mevkide meydana geldi

İddiaya göre; Foça Emniyet Müdürlüğü’nde görevli iki çocuk annesi bayan polis Kader Deniz Aydın(34) Açık Öğretim Fakültesi sınavları için gittiği İzmir’den dönüşünde aracının kontrolünü kaybedip yol kenarındaki alçak zemine düştü. Yalnız olarak seyahat ettiği 06 DL 3761 plakalı aracıyla taklalar atarak otluk alanda durabildi. Aracın ön ve arka camları patladı, tavanı ezildi. Çevreden gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine ulaşan 110 AKS ve 112 Acil ekipleri Kader Deniz Aydın’ı araçtan çıkararak bir süre kalp masajıyla canlandırmaya çalıştılar. Çabalarına kazazedeyi Foça Devlet Hastanesi’ne naklederken de devam eden sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerinin sonuçsuz kaldığı ve yaşamını yitirdiği açıklandı.



Haber alır almaz olay yerine gelen Foça Emniyet Müdürü Erhan Zeren ve genç polis memuresinin arkadaşları gelişmeleri büyük üzüntü içinde izlediler. Kaza mahallinde sinir krizi geçiren eşi Ahmet Aydın başka bir araçla Foça Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Yakınları ve Foça Emniyet Müdürlüğü mensuplarıyla birlikte geç saatlere kadar hastane bahçesinde bekleyen Foça Emniyet Müdürü Erhan Zeren çok üzgün olduklarını söyledi. Zeren; “Genç ve başarılı bir arkadaşımızı trafik kazasına kurban verdik. Acımız çok büyük. Tüm camiamıza başsağlığı diliyorum.” dedi

Foça İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince soruşturma başlatılan kazada hayatını kaybeden Kader Deniz Aydın’ın İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan inceleme sonrası cenazesi memleketi Aydın’a götürüldü ve Savrandere köyünde toprağa verildi. .

Seyfi GÜL \Foça (DHA)

Seyfi GÜL







Okunma: 2572
Okunma: 2572












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)