ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ata Demirer - Özge Borak; Foça’da sakin balayı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.5.2012    

Ata Demirer - Özge Borak; Foça’da sakin balayı



22 Nisan 2012 tarihinde İstanbul Suada’da yapılan düğünle rol arkadaşlıklarını hayat arkadaşlığına dönüştüren Ata Demirer - Özge Borak çifti 27-29 Mayıs 2012 günlerinde kısa bir tatil için Foça’ya geldiler.

Büyükdeniz sahilinde bulunan ve günbatımlarının en güzel izlendiği yerlerden biri olan Liberty Prestige Otel’de konaklayan çift sabah kahvaltılarından sonra sakin ve sessiz ortama dayanamayıp sahilde yürüyüş yaptılar.

Demirer dostlarına; daha önce defalarca geldiği Foça’nın doğal güzelliğinin yanı sıra, sessizliğini ve insanların kendilerini rahatsız etmemek için özen göstermelerini sevdiğini, yakında bu kez teknesiyle tekrar geleceğini söyledi.



KARANFİLLİ STAND UP

Foça’da fayton keyfi yapmayı ihmal etmeyen çift akşam ünlü Celep Balık Restoranı’nda birkaç dostuyla akşam yemeğinde buluştu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın da bir süre bulunduğu yemekte kahkahaların ardı arkası kesilmedi. Yüzlerinden mutluluk okunan ve otururken bile sık sık elele tutuşan Demirer - Borak çiftine kahkahaları bu kez Foça’da Karanfilli Doğan olarak tanınan Erdoğan Perla attırdı.

Foça’da 40 yıldır at arabacılığı ve faytonculuk yapan, hoş sohbetinin yanı sıra her zaman taktığı puşi ve kulağındaki karanfiliyle tanınan 60 yaşındaki Perla, usta komedyenin karşısında sazı eline aldı. Ankara’da uçağa binişini, Ankara – Hollanda arası uçak içinde yaşadıklarını – Amsterdam’da görüp de kendisini şaşkına döndüren şeyleri ballandıra ballandıra anlattı. Başkalarının konuşmasına pek fırsat vermeyen Karanfilli yemek boyunca adeta stand up yaptı.

Demirer sohbet için Karanfilli’ye teşekkür etti. “Sen de malzeme çok. Bunları aklımın bir köşesine yazdım.” dedi.

Ata – Özge çifti 29 Mayıs 2012 öğleden sonra Foça’dan ayrıldı.



Seyfi GÜL







Okunma: 3756
Okunma: 3756












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)