ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İçişleri Bakanı Naim Şahin Foça’da incelemelerde bulundu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 27.5.2012    

İçişleri Bakanı Naim Şahin Foça’da incelemelerde bulundu



İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin helikopterle geldiği İzmir’in Foça İlçesinde; Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Komutanlığı’nda incelemelerde bulundu. Programı sonrası Küçükdeniz sahilini yürüyerek gezen bakan, vatandaşlar ve turistlerle sohbet etti.

25 Mayıs 2012 Cuma günü öğleden sonra Foça’ya gelen Bakan Şahin, Komando Okulu’nda brifing aldı, okul müzesini gezdi, personel eğitimleri, atış talimleri ve terörle mücadele eğitimi alan birliklerin gerçek mermiler kullanarak yaptığı gösteri tatbikatını izledi.

Tatbikat sonrası Foça Kaymakamı Adem Arslan, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Emniyet Müdürü Erhan Zeren ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Özgirgin’in eşliğinde Foça Küçükdeniz sahilinde yürüyen Bakan İdris Şahin güzergahı üzerinde bulunanlarla selamlaştı, bazı vatandaşların sorunlarını dinledi.



Çocukları seven, yabancı turistlerle sohbet eden, mangal yapan gençlerin ikramlarını kabul eden Bakan idris Naim Şahin “Foça’yı çok sevdik. Foça’yı koruyalım. Buranın geceleri bile gündüz gibi pırıl pırıl. Foça’nın güzel insanlarını selamlıyorum” dedi.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ziyaret sırasında bir kafeteryada oturarak çay içen bakan basın mensuplarına Kayserinin Pınarbaşı ilçesi Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan eylemle ilgili olarak bilgiler verdi ve iki kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Şahin, akşam saatlerinde helikopterle ilçeden ayrıldı.



Seyfi GÜL







Okunma: 2860
Okunma: 2860












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)