ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da dans gecesi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 27.5.2012    

Foça’da dans gecesi



Foça Belediyesi dans kursları öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları Reha Midilli Kültür Merkezi’nde sahnelediler.

25 Mayıs 2012 Saat 20.00’de başlayan dans gösterilerine Foçalılar büyük ilgi gösterdi ve salonu tıklım tıklım doldurdular.

Yedi yıl önce çalışmalara başladıklarını, her yıl sayıları artan dansçılarıyla 150 kişilik bir aile olduklarını dile getiren dans öğretmeni Gülhan Güzey Tutar ilçede dansın çok sevildiğini ve her yaştan öğrencileri olduğunu söyledi.



Tutar; “7 yaşında da, 60 yaşında da öğrencilerim var. Hepsine dansla birlikte hayatı sevmeyi, hareketle mutlu olmayı öğretmeye çalışıyorum. Dansı sağlıklı ve mutlu bir hayatın vazgeçilmezi olarak görüyorum. Vals, tango gibi klasiklerin yanı sıra Samba, Regata, Hip Hop, Break gibi modern dansları da çalışıyoruz. Foça’da ki etkinliklerde sahne alan yedi değişik grubumuz var. Bu akşam da tüm öğrencilerimin yer aldığı “Yıl Sonu Gösterisi” ile Foçalı ve dans sevenlerin huzuruna çıktık.” dedi.

Büyük bir coşku ile geçen ve alkışlarla sona eren dans gösterilerinin ardından sahneye gelen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ dansçıları ve öğretmen Gülhan Güzey Tutar’ı kutladı, çiçek vererek teşekkür etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 2750
Okunma: 2750












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)