ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı çocuklar coştu coşturdu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 27.5.2012    

Foçalı çocuklar coştu coşturdu



Foça ilçe merkezindeki ilköğretim okullarının ana sınıfı öğrencileri yılsonu gösterileriyle hem coştular, hem de kendilerini izlemeye gelen ailelerini coşturdular.

25 Mayıs 2012 Cuma günü öğleden sonra Reha Midilli 11 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Okul Öncesi Çocuklar Şenliği” tam bir şölen havasında geçti.

Öğretmenleriyle yaptıkları çalışmaları salon girişinde sergileyen, oluşturdukları folklor ve dans gruplarıyla gösteriler yapan çocuklar renk cümbüşü kıyafetleriyle de gözleri okşadılar.



Sahnede şaşıran, oturan ya da arkadaşlarına uymamaya inat eden bazı minikler izleyenleri kahkahalarla güldürürken; aileler çocuklarının okul hayatlarının ilk gösterilerini hem izlemek hem de çeşitli kayıt aletleriyle kaydetmek için büyük çaba harcadılar.

Seyyar yiyecek satış yerlerinin kurulduğu, balonların havada uçtuğu salonda gösteri yapan çocuklarını izleyen bazı annelerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Foça Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan ve yüzlerce kişinin izlediği şenlikten çocuklarda anne babalarda mutlu ayrıldı.



Seyfi GÜL







Okunma: 2514
Okunma: 2514












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)