ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Öğrendiler yaptılar sergisini açtılar

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 25.5.2012    

Öğrendiler yaptılar sergisini açtılar



İzmir’in Foça ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce öğrenim yılı başında Yenifoça, Kozbeyli ve Bağarası mahallelerinde ayrı ayrı açılan kurslarda üretilen eserler açılan dönem sonu sergisinde beğeniye sunuldu.

Yenifoça Çok Amaçlı Salon’da 23 Mayıs 2012 Çarşamba günü yapılan açılış törenine Foça Kaymakamı Adem Arslan, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Emniyet Müdürü Erhan Zeren, Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız da katıldı.




Foça Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kutlu açılış konuşmasında amaçlarının “Hayat Boyu Öğrenme” prensibinden hareketle çevresi ve kendisiyle barışık, kendisini daima geliştiren, mutlu insan, nitelikli iş gücü ve iyi vatandaş yetiştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Kutlu; “Merkezlerimiz bu hedef doğrultusunda eğitim seviyesi, yaşı, cinsiyeti ne olursa olsun, örgün eğitim içinde olsun olmasın herkese, her yerde, her zaman eğitim anlayışıyla hizmet vermektedir” dedi. Kutlu bu program kapsamında el emeği ürünlere yönelik oranların yanında bilgisayar operatörlüğü ve okullarda fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik olarak SBS ve Üniversiteye Hazırlık Kursları da açtıklarını sözlerine ekledi.

Folklor gösterileri ve 179 kursiyere kurs bitirme belgelerinin verilmesinin ardından Foça Kaymakamı Adem Arslan ve kursiyer bayanların birlikte kestiği kurdeleyle sergi açılışı yapıldı.

15 Öğretmenin görev aldığı Nakış, Kadın Giysileri, Mis Sabun Yapımı, Mutfak Takımları yapımı kurslarında üretilen ürünlerin yer aldığı serginin 23-25 tarihleri arasında açık kalacağı öğrenildi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3943
Okunma: 3943












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)