ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça Gençlik Kolları’nda zafer Yetkin Atak’ın

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 14.5.2012    

CHP Foça Gençlik Kolları’nda zafer Yetkin Atak’ın



Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Gençlik Kolları kongresi 12 Mayıs 2012 Cumartesi günü yapıldı. Yapılan seçimlerde Gençlik Kolu İlçe Başkanı, 9 Yönetim kurulu üyesi ve 3 İl delegesi belirlendi.

Kongredeki konser programı eski belediye başkanlarından Foçalı hayırsever işadamı Reha Midilli’nin ölümü dolayısıyla iptal edildi. Saat 13.30’da başlayan kongrenin tamamında coşku yerine hüzün hakimdi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki kongreyi CHP Foça İlçe başkanı Osman Mert, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ilçe yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri ile bazı siyasi partilerin temsilcileri de izledi.

İlçe başkanı Osman Mert’in adaylara başarılar dilediği konuşmasının ardından Reha Midilli’nin kendi sesi ve görüntüleriyle hazırlanmış sunum izlendi. Sunum izleyenlerin ayakta alkışlarıyla sona erdi.

Faaliyet raporunun okunması ve ibrası sonrası Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da kısa bir konuşmayla adaylara başarılar temenni ederek, demokratik seçimleri kazananın CHP ve Foça halkı olacağını söyledi.



Başkanlık için aday olan Tuncay Kır (30), Fadime Özdemir(26) ve Yetkin Atak’(25)ın konuşmalarının ardından oy verme işlemine geçildi. Yönetim Kurulu ve İl delegeleri için seçim çarşaf listeyle yapıldı.

Saat 17.00’da sona eren oy verme işlemi sonrası açık sayım yapıldı ve sonuçlar açıklandı. Oy kullanma hakkı olan 138 üyeden 85’inin oy kullandığı seçimde Yetkin Atak 52, Tuncay Kır 26, Fadime Özdemir ise 7 oy aldı.

Yetkin Atak’ın ilçe gençlik kolu başkanlığında yönetim kurulu; Aykut Kaplan, Özgür Fırtına, Anıl Hekim, Yıldır Baran, Didem Gencel, Umut Hikmet, Derya Kara, Hanifi Atalay, Nihan Ural’dan oluşurken, İl Delegeleri, Musa Göktan, Hanifi Atalay ve Nihan Ural olarak belirlendi.

Sonuçların açıklanmasından sonra tüm adaylarla birlikte el ele katılımcıları selamlayan İlçe başkanı Osman Mert; “Onların her zaman yanındayım, hep birlikte partimizin iktidarı için çalışacağız, bu uğurda elini taşın altına sokan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

CHP Foça Gençlik Kolları Başkanı seçilen Yetkin Atak; Türkiye’nin bugünkü şartlarında gençler olarak üstlerine düşeni yapmak için göreve talip olduklarını söyledi. Atak; "Her şeyden önce milli birlik beraberliğimiz önemlidir. Biz bugün bunu CHP olarak gerçekleştirdik. Bu seçimi ben değil ilçemizin partili gençleri kazanmıştır. Arkadaşlarımla birlikte her zaman el ele, kol kola yürüyeceğimizi herkese duyuruyoruz.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3067
Okunma: 3067












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)