ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça’da devir teslim günü

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 27.4.2012    

CHP Foça’da devir teslim günü



CHP Foça İlçe Teşkilatı’nda 24 Nisan 2012 Salı günü devir teslim yapıldı. İlçe başkanlığına seçilen Osman Mert, başkanlık mührünü eski başkan Şener Erol’dan alkışlar arasında teslim aldı.

Eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin tamamının bulunduğu törende aralarında kırgınlık olduğu iddia edilen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile yeni ilçe başkanı Osman Mert birbirlerini kutlayarak birlik beraberlik mesajları verdiler.



Görevi devralır almaz ziyaretçi akınına uğrayan Osman Mert, yerel ve bölgesel sorunlarla ilgili olarak çeşitli Sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dinledi. Foça Çevre ve Kültür Platformu(FOÇEP) temsilcisi Bahadır Doğutürk birinin kuruluşu devam ederken, başka bir firmanın daha Termik Santral kurmak için başvuru yaptığını, bu firmanın ÇED raporu almasını önlemek amacıyla 6 Mayıs’ta Aliağa’da yapacakları büyük eylem için destek istedi.

CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert; ilçe seçimleri ve yeni dönem için görüşlerini şöyle açıkladı. “Cumartesi günkü Foça İlçe Kongresi demokrasi adına örnek bir kongre olmuştur. 23 Nisan törenlerinde iki başkan adayı ve mevcut başkanın Atatürk Anıtı’na birlikte çelenk koyması demokrasinin en güzel göstergesi olmuştur. CHP birlik beraberlik içinde el ele kol kola seçimlerini 2014 hedefiyle yapmış ve çalışmalarına başlamıştır. Parti içinde hiçbir sıkıntı yoktur. Parti içinde bir mücadele yoktur. Partinin tek mücadelesi 2014 seçimlerinden bundan önce edilen başarıların çıtasını yükselterek çıkmaktır. Partinin bütün organları birlik beraberlik kardeşlik duyguları içinde çalışmalarına devam etmektedir.”

Seyfi GÜL







Okunma: 2194
Okunma: 2194












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)