ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Necat Karataş MHP Foça İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 27.4.2012    

Necat Karataş MHP Foça İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti



MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleriyle birlikte Foça İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyaretin ilçe kongresi sonrası seçilen Foça ilçe başkanı ve yönetimini tebrik etmek amacıyla yapıldığı açıklandı.

MHP Foça İlçe Başkanı Hanifi İspirli; ilçe yönetim kurulu ve kadın kolları üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Karataş ve heyetine, yapılan çalışmalar, ilçedeki politik durum, halkın dilek ve şikayetleri konularında bilgi verdi. İspirli 2014 seçimlerine sağ sol ayrımı yapmadan Foça’nın sevdiği ve uygun gördüğü bir adayla girerek 25 yıllık CHP yerel iktidarına son vermek istediklerini belirtti.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ta güncel konular ve seçim hedefleri konusunda açıklamalar yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve çalışanları hakkında devam eden yargı sürecine saygı göstermek gerektiğini, ancak istenen 200-300 yıllık cezaları anlayamadığını ifade etti. Karataş; “Bunlar garip rakamlar. 237 yıl, 337 yıl bunları anlamak mümkün değil.”dedi.

Kocaoğlu’nun tekrar aday olmasının kendi ve partisinin tasarrufu olduğunu belirten Karataş, “İzmir’de AKP’de CHP’de kazansa İzmirli kaybediyor. İzmir’in Manisa gibi MHP iktidarına ve MHP belediyeciliğine ihtiyacı var. Uzun yıllardır İzmir’e layık olduğu çalışmalar yapılmadı. Bir metro bitirilemedi. İnşallah İzmir’i en iyi yönetecek ekip, İzmir’e en faydalı olacak kadrolara seçilmek nasip olur. Bu MHP’nin samimiyetle dilediği seçim sonucudur.

MHP üyesi olan herkesin her aşamada aday olma hakkı vardır. MHP il kongresinde yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte ben de aday olmayı düşünüyorum.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin pasifleştirilmesiyle Türkiye’nin içinden çıkılamayacak bir noktaya sürüklendiği kesindir. Bizim asıl endişemiz de budur. Mahalli idareler seçimi çıkış yolu için bu sıkıntıları bertaraf etmek için bir fırsattır. Parti teşkilatımız çalışarak, halkımızda bu fırsatla vatanını seven insanları seçerek sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum.” dedi.

MHP İl Başkanı Necat Karataş ve heyeti parti binası çıkışında esnafla sohbet ederek sorunlarını dinledi.



Seyfi GÜL







Okunma: 1703
Okunma: 1703












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)