ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
TSKGV Temsilcileri Foça Kaymakamı Adem Arslan’ı ziyaret etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.3.2012    

TSKGV Temsilcileri Foça Kaymakamı Adem Arslan’ı ziyaret etti



Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Ege Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Süleyman Baysal, Foça Kaymakamı Adem Arslan’ı makamında ziyaret etti.

28 Mart 2012 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında vakfın bölgede yaptığı çalışmalar konusunda bilgi veren Süleyman Baysal, Kaymakam Adem Arslan’a da Foça’ya atanmasından dolayı nezaket ziyareti yaptıklarını söyledi.

Fahri Tanıtım Komisyonu’nun yeni dönem için yenilenmesi ve ilçe dahilinde vakfın gerçekleştirmek istediği faaliyetler konusunda yardım talep eden Baysal; “Düzenlenecek etkinliklerde TSK Güçlendirme Vakfı’nı tanıtmak, faaliyetleri içine halkımızı da katmak, sportif yarışmalarda başarılı öğrencilerimize spor malzemeleri armağan ederek katkıda bulunmak ve onları teşvik etmek istiyoruz. Bizler vatan için canını feda etmeye yemin etmiş insanlarız. Bu anlayış doğrultusunda çalışarak TSK’ne katkı yapmaya devam ediyoruz. Vatanımıza sahip çıkma anlayışını, vatan sevgisini gençlerimize de aşılamaya çabalıyoruz. Çalışmalarımızda yerel yöneticilerimizin de büyük payı var. Sayın Kaymakamımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Foça Kaymakamı Adem Arslan da TSK’lerinin milletin gözbebeği olduğunu belirterek “Vakfın ilçedeki çalışmalarına elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2349
Okunma: 2349












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)