ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkanlardan ve halktan Demirağ’a destek

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 27.3.2012    

Başkanlardan ve halktan Demirağ’a destek



Uğradığı sopalı saldırıda boyun ve omuzundan yaralanan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a destek ve geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. İlçede çeşitli yerlere asılan pankartlarla da saldırı protesto ediliyor.

25 Mart2012 Pazar günü oynanan Foça Belediyespor Karşıyaka Belediyespor Süper Amatör lig maçında “Hepimiz Gökhan Demirağ’ız””Geçmiş Olsun Başkan” pankartlarının yanı sıra maçın büyük bölümünde taraftarlar “Başkana Uzanan Eller Kırılsın” şeklinde tezahürat yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da Demirağ’a destek için Foça’ya geldi.

Başkanlar geçmiş olsun dileğinde bulundukları Demirağ’a otopark ve benzeri konularda taviz vermediği için saldırıldığını, İzmir’de ve ilçelerde belediyeler olarak bu tür baskılara boyun eğmediklerini söylediler.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kocaoğlu otopark mafyasına izin vermediği için mahkemelik. Davası hala sürüyor. CHP’li diğer başkanlarımız gibi Gökhan Demirağ da bu tür kişilere taviz vermediği için saldırıya uğradı. Ancak kararlıyız halkımızı bu tür kişilerden uzak tutacağız.” dedi.

“SİNMEYECEĞİZ KARDEŞİM”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da “Başkanımıza yapılan saldırının, terbiyesizliğin şiddetle karşısındayız. Bunu hiç hak etmediğini düşünüyorum. Foça’nın sekiz sene önceki durumunu bilenler, bugün ne aşamaya geldiğini çok iyi değerlendirirler. Başkanımızla birlikte Foça’nın bütün sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Belediye başkanının tek bir güvencesi var. Adaletin ve belde insanının desteği. Gerisi hikayedir. Başkanın tek amacı Yenifoça, Bağarası ve Gerenköy’le daha da büyüyen Foça’ya ve Foçalılara hizmet etmektir. Böyle bir saldırının amacı ne. Belediye başkanlığı yapan insanları korkutmak, ürkütmek. Amaç; namuslu, şerefli, çalışkan, beldesini düşünen, dürüst olan, hırsızlık, soysuzluk yapmayan, genelin yararını kollayan belediye başkanlarını yok etmektir. Buradaki amaç budur. Siyaseti iyice kapmak, siyaseti iyice kirletmek, namuslu insanlara siyasette yer vermemek. Tek amaç sindirmek. Sinmeyeceğiz kardeşim. Belediye başkanına halk sahip çıkarsa ona kimse bir şey yapamaz. Sahip çıkmazsa halkın bileceği bir iştir; yarın sahip çıkmak istemeyeceği insanlar gelip başkan olur. Türkiye’de böyle bir problem var, böyle bir süreç var. Bir kişiye menfaat sağladınız, bir kişiye ayrıcalık yaptınız, bir kişiye adaletsizlik yaptınız, bir kişiye eşit davranmadınız, gelenin, fakir fukaranın, mazlumun, kul hakkını korumadınız diye bizim belediye başkanlarımıza kimse laf edemez. Bu anlayışla görev yaparız. Bir halk’a birde kendimize güveniriz. Bize kötülük yapmak isteyenleri Allah’a havale ediyoruz.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2350
Okunma: 2350












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)