ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
BBP Foça İlçe Binası törenle hizmete girdi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 25.3.2012    

BBP Foça İlçe Binası törenle hizmete girdi



Büyük Birlik Partisi Foça İlçe Binası törenle hizmete girdi. Açılışta üç yıl önce helikopter kazasında yaşamını yitiren kurucu başkan Muhsin Yazıcıoğlu için lokma döktürüldü.

Açılış dolayısıyla 24 Mart 2012 Cumartesi günü Foça Reha Midilli Caddesi Sevgi Yolu bayraklarla süslendi.

Açılışa BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, İl Yönetim Kurulu üyeleri, partililer, Ak Parti Foça İlçe Başkanı Av. Kadir Özgirgin, Foça’da teşkilatı bulunan siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket ve Foça İlçe Başkanı Fahrettin Saç’ın dualarla kestikleri kurdelenin ardından Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Dökülen lokmadan yenildi.



BBP İl Başkanı Ahmet Bereket 2014 seçimlerine hazırlık çalışmalarının devam ettiğini ve Foça’ya ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

Bereket; “Hayattayken yanında olan dava arkadaşları olarak ölümünden sonrada aynı onun söylediği gibi düz durarak, dik durarak, doğru yürüyerek, doğru konuşarak bıraktığı mirası iktidara taşımak için bugün Foça’dan herkese bir mesaj veriyoruz. Bugün sadece Türkiye’de değil, tüm Türk dünyasında ebedi liderimiz Yazıcıoğlu çeşitli etkinliklerle anılıyor. Biz İzmir şubesi olarak Kızılay’a dördüncü kan bağışı kampanyamızı gerçekleştirdik. “O vatan için canını verdi, biz de dava arkadaşları olarak kanımızı veriyoruz” sloganıyla 100 üniteden fazla kan bağışı gerçekleştirdik. Helikopterinin düşürüldüğü tarih olan 25 Mart Pazar günü Üçyol’da Kulalı Hacıoğlu Camii’nde ikindiden sonra bir mevlid programı gerçekleştirecek, lokma döktürecek ve onun simgesi gülleri dağıtacağız. İzmir’de iktidarın yolu sahillerden geçiyor. Vatandaşlarımız buralarda bizleri gördükçe, tanıdıkça bize destek verecektir. Bu nedenle Foça’da BBP teşkilatının olması bizim için çok önemli.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2554
Okunma: 2554












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)