ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyesi’nden Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 9.3.2012    

Foça Belediyesi’nden Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri



Foça Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Foça, Bağarası veYenifoça’da yapılan kutlamalara ilçede yaşayan yüzlerce kadın katıldı.

Foça Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Gökhan Demirağ’ın eşi Derya Demirağ ev sahibesi olarak tüm kadınları kapıda karşıladı ve tek tek öperek kutladı.



Foça Belediye Başkanı Demirağ, yaptığı konuşmada; eşi Derya Demirağ’ın kendisiyle evlenmeden önce Foça Belediyesi’nde çalıştığını, ancak siyasi hayatı ve başkanlık dönemi başladığında aldıkları ortak kararla ayrıldığını belirtti.

Demirağ,: “Ben Foça Belediye Başkanı olduktan sonra Ziraat Mühendisi olan eşim kendi isteği ve birlikte aldığımız kararla belediyedeki görevinden ayrıldı. Bir anlamda benim için fedakarlık yaptı. Ancak tüm hayatımızı olduğu gibi başkanlık çalışmaları ile ilgili konuları da benimle paylaşmaya başladı. Her konuda fikirleri ve katkılarıyla işlerimi kolaylaştırdı. Sizler; kadınlarımız fedakarlıkta sınır tanımazsınız. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler. Kadınlarımız yaşamın her alanında mücadele içindedir. Kendi işlerinin dışında, eşlerinin, çocuklarının yanında, başarılarının, mutluluklarının odağında kadınlar, sizler varsınız.Dünya Emekçi Kadınlar Günü hepimize kutlu olsun” dedi.



Etkinliğin eğlence bölümünde pisti dolduran Foçalı hanımlar, orkestranın çaldığı hareketli parçalar eşliğinde doyasıya oynadılar. Birbirinden şık kıyafetlerle günü kendilerine ayıran kadınlar göbek atarak, halaylar çekerek kurtlarını döktüler.

Katılanlara kuru pasta ve meyve suyu ikram edildi. Üç saat süren etkinlik programından kadınlar mutlu, biraz da yorgun ayrıldı.



Seyfi GÜL







Okunma: 3169
Okunma: 3169












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)