ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
MHP Foça'da Başkan İspirli'yle devam dedi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 26.2.2012    

MHP Foça'da Başkan İspirli'yle devam dedi



Milliyetçi Hareket Partisi Foça İlçesi 10. Olağan Kongresi 25 Şubat 2012 Cumartesi günü Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yapıldı. Mevcut Başkan Hanifi İspirli tek aday olarak katıldığı seçimde oyların tamamını alarak ilçe başkanlığına tekrar seçildi.

Salon ve çevresinin pankart ve afişlerle süslendiği, davul, zurna ile çalınan havaların düğün yerine çevirdiği Kültür Merkezi’ndeki kongreye partililer büyük ilgi ve katılım gösterdi. Divan Başkanlığı’nı 21. dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Akgül’ün yaptığı kongreye İzmir İl başkanı Necat Karataş, eski il Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Urla, Konak, Dikili, Menemen, Torbalı, Karşıyaka, Aliağa ilçe başkanları, AKP, CHP, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, HAS Parti Foça ilçe teşkilatlarından temsilciler de katıldı.

Sakin bir havada, birlik beraberlik mesajları verilen konuşmalarla başlayan kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayatını ve MHP Foça İlçe Başkanlığı’nın dönem içindeki faaliyetlerini içeren sinevizyon gösterileri yapıldı.

Toplam 96 delegesi bulunan MHP Foça İlçe Başkanlığı’na, kongreye katılan delegelerin tamamının oylarını alarak tekrar seçilen Hanifi İspirli; 2014 seçimlerine var güçleriyle hazırlandıklarını, siyasi geçmişi ne olursa olsun herkesi partilerinde birleşmeye beklediklerini söyledi.

Hanifi İspirli; ”Bir aydır yönetim kurulumuz ve partililerle toplantı yapıyoruz. Bu toplantılarda yönetime ve başkanlığa talip olacak herkese aday olmasını, liste çıkarmalarını, partinin bir neferi olarak seçilecek herkese destek ve yardımcı olmaya söz verdiğimi söylüyorum. Buna rağmen Ülkücü irade beni tekrar bu göreve layık gördü, bu dönemde de bizlerle devam etme yönünde karar aldı. Ben de arkadaşlarıma bu kararlarından ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah Foça’mıza, milletimize ve partimize hayırlı olur. Yönetim kurulu görev dağılımı yaptıktan sonra, ilk hedefimiz 2014 seçimlerinde partimizi Foça’da birinci parti yaparak Belediye Başkanlığı’nı kazanmaktır. Foça’da yaşayan vatandaşlarımız ve onların sivil toplum örgütleri ile oturup adaylarımız için birlikte karar vereceğiz. MHP’den gösterilecek aday MHP’nin değil Foça’nın adayı olacaktır. Hizmet için belediyeye işi düşen Foçalı başka kimseyle değil, direkt başkanla muhatap olacaktır. Derdini başkana anlatacaktır. Bu anlayışla gireceğimiz seçimde zaferin bizim olacağına inancım tamdır. Sağcısı, solcusu diye bir ayrımımız yoktur. Foça’da yaşayan herkes büyüğümüzdür, kardeşimizdir. Geçmişi temiz olan herkesin görüş ve önerilerine 24 saat açığız. Bunu Foça’yla birlikte başaracağız ve bunun şerefi tüm Foçalıların olacaktır.” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2589
Okunma: 2589












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)