ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça (merkez) delegelerini belirledi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 12.2.2012    

CHP Foça (merkez) delegelerini belirledi



Cumhuriyet Halk Partisi Foça delegelerini belirledi. Seçimlere partililer büyük ilgi gösterdi.

Foça ilçesine bağlı Gerenköy ve Yeni Bağarası mahallelerinde seçimleri geçtiğimiz günlerde tamamlayan ilçe yönetimi, 11 Şubat 2012 Cumartesi günü Foça merkezinde seçim yaptı. 10.00 -16.00 saatleri arasında üyeler Atatürk Mahallesi için 22 kongre, 42 önseçim, Fevzipaşa Mahallesi için 6 kongre 10 önseçim, İsmetpaşa Mahallesi için 12 kongre, 20 önseçim delegesini belirlemek için sandık başına gitti.

Seçilen kongre delegeleri parti tüzüğü gereği il ve ilçe yönetimlerini belirlemede, Önseçim delegeleri ise yerel ve genel seçimlerde belediye başkan, meclis üyesi ve milletvekili adaylarının belirleneceği seçimlerde kongre delegeleriyle birlikte oy kullanacak.

CHP Foça İlçe Başkanı Şener Erol 12 Şubat 2012 Pazar günü yapılacak Yenifoça ve Bağarası delege seçimleriyle ilçenin tamamında delegelerin belirlenmiş olacağını, kararlaştırılacak muhtemel Nisan ayı içinde bir tarihte de yeni ilçe yönetiminin seçileceğini söyledi.



Şener Erol; “Foça merkezde kayıtlı 722 üyemiz (Atatürk Mah. 380, Fevzipaşa Mah. 220, İsmetpaşa Mah. 122) parti binamızdaki üç sandıkta oylarını kullandı. CHP Foça duyarlı ve dinamik bir yapıya sahiptir. Delege adaylığı için yoğun başvuru olmuş, üyeler aynı duyarlıkla seçme görevlerini yerine getirmek için büyük bir katılım oranıyla sandık başına gelerek oy kullanmışlardır. Seçilen delegeler ilçe yönetimini olduğu gibi yerel yönetim adaylarını da belirleyeceklerdir. Bu günkü seçimlerin büyük bir olgunluk içinde, sakin ve olumlu bir havada gerçekleştirilmesinden İlçe başkanı olarak son derece memnunum. Tüm üyelerimize katkılarından ve duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ederim. Sonuçların Foça’mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Foça merkezinde mahallelere göre seçilen Kongre Delegeleri aldıkları oy oranlarına göre şöyle sıralandı:

Atatürk Mahallesi

Kadir Çetindağ Mehmet Ünver Nihal İskit İlkay Söylemezoğlu Mehmet Özongan Ayşe Cömert Muharrem Ünal Hanifi Atalay Vedat Aksoy Metin Kaya Ulaş Erdik Sinem Atan Zülal Özger Şener Erol Bekir Güneş Mehmet Yıldız Ayla Aksoy Kayhan Özçelik Neşe Uprak Yusuf Çemrek Ahmet Gönülcan Recep Aydın

İsmetpaşa Mahallesi

Hakan Acar Osman Mert Hakan Karamaç Gülhan Tutar Sevgi Kosova Engin Dağlı Mehmet Kakız Selma Yeşil Kemal Kurt Ersin Yıldırım Reha Midilli Nihat Dirim


Fevzipaşa Mahallesi

Ahmet Koldaş Orhan Gürer İsmail Koldaş Ebru Dermencioğlu Özgür Fırtına Murat Hançer

Not : Sayım sonu alınmış gayrı resmi sonuçlardır.


Foça (DHA)



Seyfi GÜL







Okunma: 3278
Okunma: 3278












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)