ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça “Dana”sını evlendirdi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 4.2.2012    

Foça “Dana”sını evlendirdi



Foça’da büyük küçük herkesin tanıyıp sevdiği Hüseyin Ayvaz(42), 2 Şubat 2012 Perşembe günü Foça Belediyesi Sosyal Tesisi’nde yapılan düğünle evlendi.

Foça Belediyesi’nde 15 yıldır şoför olarak görev yapan Ayvaz, adından çok lakabı “Dana” ile tanınıyor. Sempatik kişiliği, tatlı şivesi, iri yapısına rağmen ince ve duygusal davranışlarıyla Foça’nın özel kişilerinden olan Ayvaz’ın düğünü de özel oldu.

FOÇA BÖYLE DÜĞÜN GÖRMEDİ

Foça Belediye Başkanı ve eşi başta olmak üzere belediyenin neredeyse tüm çalışanları, Foça Belediyespor’un teknik heyet ve futbolcularının tamamı, ilçe protokolünde yer alan pek çok isimle birlikte, konu komşu, dost akraba herkes düğüne akın edince salon misafirleri almadı. Sabah saatlerinde; uzun yıllar sonra kar yağan Foça’nın soğuk ve yağmurlu havasında dışarıda kalan bazı misafirler, buna rağmen düğün töreninin sonuna kadar ayrılmadılar.



HEPİMİZ BİR “DANA”YIZ

Sevenleri çiftlere sürpriz olarak “HEPİMİZ BİR DANAYIZ – HER ZAMAN YANINDAYIZ” yazılı büyük bir pankart yaptırıp salona astılar.

DAMAT AĞLADI

İzmir’in Örnekköy Mahallesi’nden olan gelin Lütfiye Alp ile Hüseyin Ayvaz’ın hayatını birleştireceği nikah töreni de olağandışı görüntülere sahne oldu. Ayvaz; nikahı kıyan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın gelinin “Evet”inden sonra damada yönelttiği soruya cevap vermeden önce, mikrofonu alıp konuşmak istedi. Konuşmasında Belediye Başkanına, ilçe esnafına, çalışma arkadaşlarına, orkestra elemanlarına, düğüne katılanlara, şahitlik yapanlara, düğünü organize edenlere diyerek herkese teşekkür etti. Sonra da duygulanarak ağlamaya başladı. Düğüne katılanlar “Dana düğünlere yeni adet getirdi. Gelin ağlayacağına damat ağladı” dediler. Yerine oturtularak teskin edilen Hüseyin Ayvaz salonun tamamının ayakta alkışlarıyla “Evet” dedi.

Nikahın tamamlanmasının ardından davetliler orkestranın çaldığı hareketli parçalarla kendilerinden geçercesine dans ettiler, oynadılar. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Arkadaşları gelinle damadı salondan alkışlar, tezahüratlar, “Dana Erdi Muradına, Biz Çıkalım Kerevitine” sözleri ve havai fişek gösterisiyle yeni hayatlarına uğurladılar.



Seyfi GÜL







Okunma: 3010
Okunma: 3010












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)