ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İşçi Partisi Foça şubesinden Perinçek’e verilen cezalara tepki

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 27.1.2012    

İşçi Partisi Foça şubesinden Perinçek’e verilen cezalara tepki



Ergenekon davasındaki konuşmaları nedeniyle Doğu Perinçek’e verilen hapis cezalarına İşçi Partisi Foça İlçe Şube Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklamasıyla tepki gösterildi.

Şube adına İşçi Partisi Foça Şube Sekreteri Fikri Kumbasar tarafından 27 Ocak 2012 Cuma günü yapılan açıklamada, Fransa Senatosu’ndan geçen sözde Ermeni soykırımını inkar edenlere ceza getiren yasaya da atıfta bulunularak Doğu Perinçek’in çok önceden bu konuda dünya çapında bir eyleme önderlik ettiği vurgulandı.

Ermeni meselesi dahil diğer tüm sorunlar için Türkiye’nin çıkış yoluna ilişkin çözüm politikaları geliştiren Perinçek ve İşçi Partisi’nin emperyalizmin baş hedeflerinden biri haline geldiğini, Ergenekon tertibinin asıl hedefinin TSK ve partileri olduğunu belirten Fikri Kumbasar aydınları ve emekçileri görev almaya davet etti.

Kumbasar; “Vicdanlar isyan etmektedir. Beş yıldır süren Ergenekon tertibi iflas etmiştir. Tüm yurtseverler serbest bırakılmalıdır. Savunmayı suç sayarak, -Danıştay faili, çeşitli yüz kızartıcı suçlardan sabıkalı F savcısının “Osmanım’ına” “ bey” diyemezsiniz- dediği için hakaretten ceza vermeye kalkıyorlar. Çabaları boşunadır. Efendileriyle birlikte batacaklardır. Türkiye’nin aydınlık şehri İzmir’den Foça’dan sesleniyoruz. Aydınları ve emekçileri partimize üye olmaya, görev almaya çağırıyoruz. Türk Milleti büyük millettir. Komisyonculara, tarikatlara, işbirlikçilere pabuç bırakmaz. Daha çok çalışacağız. Yalanın karanlığını aydınlıkla yırtacağız. Hukuksuzluklara ve tertiplere son. Türkiye’nin ona ihtiyacı var. Doğu Perinçek’e Özgürlük.” Dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2400
Okunma: 2400












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)