ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Çalışan Gazeteciler Günü Foça’da da kutlandı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 10.1.2012    

Çalışan Gazeteciler Günü Foça’da da kutlandı



10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Foça’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yerel ve Ulusal basın mensuplarına Foça Belediyesi ve bazı siyasi partiler tarafından kutlama plaketleri takdim edildi.

Foça Belediye Başkanı CHP’li Gökhan Demirağ ile basın mensupları önce Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıda bir araya geldiler. focafoca.com editörleri Nurdan Çakır Tezgin ve Turgay Tezgin, fokaifm.com haber portalı yöneticisi Servet Vural, Anadolu Ajansı Muhabiri Şükrü Ercamat, İhlas haber Ajansı Muhabiri Hasan Eser ve Doğan Haber Ajansı Muhabiri Seyfi Gül iki saate yakın süre devam eden kahvaltılı sohbet toplantısında Foça’nın sorunları, gelecek planlamaları, biten ve devam eden belediye çalışmaları ile projeler konusunda bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

Basının büyük bir işlevi yerine getirdiğini, yöneticiler ile halk arasında bağ kurduğunu, sorunları göz önüne getirmede yadsınamaz bir görev üstlendiğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Bugünün anlam ve önemi bana göre çok büyük. Gazetecilerin zor koşullarda meşakkatli bir görev yaptığının bilincindeyim. Bundan sonrada toplumun ileri gitmesi anlamında çok değerli çalışmalar yapacaklarına inanıyorum. Bu çalışmalar bizim içinde çok önemli, toplumla aramızdaki diyalogu sağlamada, toplum isteklerini ulaştırmada, aramızdaki köprüyü kurmada ve gelecekteki çalışmalarımıza yön vermede büyük yardım ve etkileri bulunan çalışan gazetecilerin gününü tüm içtenliğimle kutluyorum.” Dedi.





Ak Parti Foça İlçe Başkanı Av.Kadir Özgirgin ve Yönetim Kurulu üyeleri de basın mensuplarını çalışma ofislerinde ziyaret ederek günlerini kutladı. Günün hatırası olarak birer plaket takdim eden Kadir Özgirgin basını iyiye, doğruya gitmede bir takım arkadaşı olarak gördüklerini, haber ve eleştirilere büyük değer verdiklerini söyledi. Özgirgin; Basın bizim elimiz, ayağımız. Siyasetin temel noktalarından biri. Sizleri bu gününüzde ziyaret etmek ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilemek istedik. İyi ki varsınız diyoruz. Sizler olmasanız bizlerin, yaptığımız icraatları anlatmamız mümkün değil. Basını hiçbir zaman kendimizden ayrı bir yere koymadık. Basın bizim başımızın tacıdır.” dedi.



Daha sonra Foça Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu’nu ziyaret eden basın mensupları Belediye çalışmaları ve sosyal etkinliklerin duyurulması konusunda basına yaptığı katkı dolayısıyla Foça Belediyesi Basın Temsilcisi Haluk Erdik’e teşekkür ettiler ve yerel basın adına birer plaket verdiler.



Seyfi GÜL







Okunma: 2898
Okunma: 2898












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)