ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Alanlar yetmedi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 2.1.2012    

Alanlar yetmedi



Foça Demokrasi Meydanı’nda toplanan 2000’i aşkın kişi 2012 yılına büyük bir coşku ve halaylar çekerek girdi. Alana sığmayan kalabalık Küçükdeniz Sahil yolu ve Aşıklar Caddesi’ne taştı.

Gençlerin yanı sıra her yaştan fertleriyle ailece gelenler, davullu, tef’li arkadaş orkestraları kuranlar, Noel baba takkeliler, melon şapkalılar, maskeliler, her kesimden değişik kılıklara girmiş yüzlerce insan Foça’da buluştu. Rengarenk kıyafetleriyle meydanda toplananlar zaman zaman şiddetli yağan yağmura da aldırış etmedi. Yarım variller içine yakılan ateşler hem üşüyenleri ısıttı, hem meydanı aydınlattı. Yeni açılan “Balıkçı Heykeli”nin üzeri ve etrafı hatıra fotoğrafı çektirenlerle dolup boşaldı.

Yeni yılın ilk dakikalarına yaklaşılırken yapılan anonsla geri sayım başladı. Saatler 24.00’ü gösterirken gökyüzünde muhteşem bir havai fişek gösterisi başladı. Alkışlar ve kutlamalarla yeni yıla girildi. Aynı anda çalınan müziklerle çekilen damat halayları meydanın etrafındaki sokaklara uzadı. Civardaki restoran ve barlarda eğlenenlerinde meydana gelerek coşkuya katıldığı görüldü.

Yağmur altında yeni yıl eğlencesi sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.











Seyfi GÜL







Okunma: 2396
Okunma: 2396












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)