ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Büyük Başkan’a Foça morali

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 1.1.2012    

Büyük Başkan’a Foça morali



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 30 Aralık 2011 Cuma günü Foça’yı ziyaret etti.

Başkan Kocaoğlu Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile birlikte önce restorasyonu devam eden “Yel Değirmenleri”nin bulunduğu Top Dağı’na çıktı. Restorasyonu büyük ölçüde tamamlanan ve son düzenlemeleri yapılan ilk değirmende incelemeler yaptı, diğer ikisinin geldiği aşama ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Başkan’ın ikinci durağı Reha Midilli 11 Eylül Kapalı Spor Salonu oldu. Foça Belediyesi’nin 28 Aralık’ta Bağarası, 29 Aralık’ta Yeni Foça çok amaçlı salonlarında çocuklar için düzenlediği Yılbaşı Eğlenceleri’nin finalinde Foçalı çocuklarla bir araya geldi. Salona girişinden itibaren büyük coşkuyla karşılanan ve çocukların adeta hücumuna uğrayan Başkan, yeni yılı kutlama konuşmasını da onların arasında tamamladı. Birkaç kez vurgulayarak yeni yılda “Barış” istediğini söyledi. Kocaoğlu; “ Dünyada huzur içerisinde, kardeşlik içerisinde yaşanmasını diliyorum. 2012 yılının hepinizin gönlünce geçmesini, barış içinde geçmesini diliyorum. Saygılar, sevgiler sunuyorum.” dedi.

Çocukların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileri arasında salondan ayrılan Aziz Kocaoğlu, Foça Belediyesi Yeni Plaj Sosyal Tesisleri’nde Belediye personeli ile yeni yıl kutlaması yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Seyfi GÜL







Okunma: 2516
Okunma: 2516












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)