ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Reha Necla Midilli Vakfı yeni binasında

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.12.2011    

Reha Necla Midilli Vakfı yeni binasında



Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlı Evi Vakfı Foça’da yeni bürosunda hizmet vermeye başladı. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nin tam karşısında yer alan vakfa ait bina daha önce Türk Telekom Foça Bayii olarak kullanılıyordu.

Mütevelli Heyeti Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi; 2012 bütçelerinde 150.000 Tl dolayında gelir planladıklarını, bunlara bağışların dahil olmadığını, yaşlı evine katkıya, öğrenci burslarına, eğitim, sağlık ve sosyal alanda ki faaliyetlere, ağaç dikmeye ve bölgenin ihtiyaçları için kaynak ayırmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni bürolarının daha öncede olduğu gibi herkese açık olduğunu, bağışta bulunmak ya da vakıf çalışmaları hakkında bilgi almak isteyen, tüm Foçalı ve hayırseverleri beklediklerini belirten Ali Haydar Çelebi; “Başta vakıf kurucumuz Sayın Reha Midilli ve Necla Midilli olmak üzere, ilgi ve yardımlarını esirgemeyen yetkililerin, bağışçıların, vakıf çalışanlarının, vakıf hizmetlerinden yararlandırılan öğrenci ve yaşlıların, maddi desteğin yanı sıra manevi olarak bizlere güç veren herkesin yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2578
Okunma: 2578












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)