ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
TEMAD Foça yönetiminden nezaket ziyaretleri

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.12.2011    

TEMAD Foça yönetiminden nezaket ziyaretleri



Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şubesi’nin 18 Aralık 2011 tarihinde yapılan olağanüstü kongresinde seçilen başkan ve yönetim kurulu üyeleri Foça’da bulunan idari yetkililer ile siyasi parti ilçe başkanlıklarına nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlere Şeref Alkoç başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Necmi Dura, Yaşar Orhan, Feramin Kara ve Ramazan Harmandar ile Kadınlar Kolu Başkanı Sülün Öncü katıldı.

Heyet; 26 Aralık 2011 Pazartesi günü Foça Kaymakamı Adem Arslan’ı ve AKP İlçe Başkanı Av.Kadir Özgirgin’i, 28 Aralık 2011 Çarşamba günü Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP İlçe Başkanı Şener Erol ve MHP İlçe Başkanı Hanifi İspirli’yi ziyaret etti.

Temad Foça İlçe Başkanı Şeref Alkoç ziyaretlerin çok olumlu bir havada geçtiğini, yerel ihtiyaçlarını idari makamlara, meslektaşlarının ve üyelerinin özlük hakları ile ilgili konularda beklentilerini siyasi partilerin temsilcilerine aktardıklarını söyledi.

Alkoç; “Sayın Kaymakam, Belediye Başkanımız ve siyasi parti ilçe başkanları ile tanışma fırsatı bulduk. İhtiyaçlarımız konusunda kendilerini bilgilendirdik. Bizlerde Foça’nın gelişmesine, güzelleşmesine ve insanlarının yararına olacak her faaliyette birlikte hareket edeceğimizi ve katkı yapmaya çalışacağımızı ilettik. Kendilerinden de olumlu izlenimler edindik. İdare, STK ve siyasi parti ilçe teşkilatlarımızla işbirliği yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2402
Okunma: 2402












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)