ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
TEMAD Foça Şubesi’ne yeni yönetim

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 19.12.2011    

TEMAD Foça Şubesi’ne yeni yönetim



Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şubesi olağanüstü genel kurulla yeni yönetimini belirledi.

18 Aralık 2011 Pazar günü Foça Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da yapılan toplantıya dernek üyeleri ile kadın kolları başkan ve üyeleri katıldı. Bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları genel kurula kutlama ve başarı mesajları gönderdiler.

2007 yılından beri görev yapan kurucu ilçe başkanı İbrahim Özen ve yönetim kurulu üyeleri TEMAD Genel Merkezi’nin yeni yapılan genel kurulu nedeniyle ortaya çıkan yasal süreç ve kişisel mazeretleri nedeniyle toplantının olağanüstü yapılmasının nedenlerini açıkladılar ve görevden affedilmelerini istediler.



Gündemde yer alan konular görüşülerek eski yönetimin ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Şeref Alkoç Temad Foça şubesi başkanlığına seçilirken yönetim kurulu Necmi Dura, Yaşar Orhan, Feramin Kara ve Ramazan Harmandar’dan oluştu. Denetim Kurulu’nda Veysel Öncü, Yahya Özdemir ve Mehmet İnevi, Disiplin Kurulu’nda Zafer Selçuk Aybars, Celil Çelik ve Yunus Akpınar görev aldı.

Toplantının sonuç konuşmasını yapan yeni başkan Şeref Alkoç görevi devraldıkları arkadaşlarını örnek aldıklarını ve onların çalışmalarının üzerine artılar koymak için çalışacaklarını söyledi. Şeref Alkoç; “Kuruluş amacımıza uygun olarak meslektaşlarımızın haklarını aramaya ve savunmaya devam edeceğiz. Kamu yararına çalışan bir Sivil Toplum Kuruluşuyuz. İlçedeki tüm STK’larla dayanışma halinde olacağız. Başta lokal sorunumuz olmak üzere, yerel sorunlarımızın çözümünde siyasi partiler, STK ve Foça Belediyesi’nin katkılarını bekliyoruz.” dedi.



Başkan Şeref Alkoç’un Özgeçmişi;

1966 yılında Menemen Seyrek’te doğdu. 1985- 2007 yılları arasında KKK emrinde yurdun değişik bölgelerinde Tank Teknisyen Astsubayı olarak görev yaptı. 2007 yılında emekli olduktan sonra Foça’ya yerleşti. 2008 yılında seçilerek TEMAD Foça Şubesi Yönetim Kurulu’nda yer aldı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Evli ve iki çocuk babası.

Seyfi GÜL







Okunma: 3406
Okunma: 3406












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)