ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ak Parti Foça’da Özgirgin’le yola devam dedi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 18.12.2011    

Ak Parti Foça’da Özgirgin’le yola devam dedi



Ak Parti Foça İlçe Kongresi 17 Aralık 2011 Cumartesi günü Foça Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yapıldı. Saat 12.00’da davullu zurnalı şenlik havasında başlayan kongreye katılımın önceki yıllara oranla daha fazla olduğu dikkat çekti.

Kongreye AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AKP İl Kadın Kolu Başkanı Özen Kızılırmak, AKP İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar, MHP Foça İlçe Başkanı Hanifi İspirli, BBP Foça İlçe Başkanı Fahrettin Saç, Ak Parti İl Başkan yardımcıları, bazı İl Yönetim Kurulu üyeleri, AKP Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran, bazı İl Genel Meclis üyeleri bazı siyasi partilerin Foça ilçe temsilcileri ile partililer katıldı.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mevcut İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin kürsüye gelerek partinin ilçede geldiği konumu vurguladığı kısa bir açılış konuşması yaptı. Ardından konuşan İzmir BŞB. Ak Parti Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar Foça’da Belediye hizmetlerinde gördükleri eksiklikleri ve Ak Parti ilçe yönetiminin başarılı çalışmalarını dile getirdi.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay parti genel merkezi olarak kongrelere tek listeyle gitme prensip kararı olduğunu ancak demokratik haklarını kullanarak aday olan arkadaşlarına saygı duyduklarını söyledi. Kongre sonucu ne olursa olsun kaybedenin olmayacağını ve elbirliğiyle çalışmaya devam edeceklerine inandığını belirten Akay, Foça İlçe Başkanlığı için aday olan Avukat Kadir Özgirgin ve daha önce bir dönem Foça İlçe Başkanlığı’da yapmış olan İşadamı Abdullah Kaçan’ı yanına davet ederek birlik, beraberlik mesajları verdi. Akay; Kadir Özgirgin’e bir hatıra şildi takdim etti. Bu sırada salonun alkış ve tezahüratlarla inlediği görüldü.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakanlar ve milletvekillerinin mesajlarının okunmasının ardından, İlçe Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve bilançosu okunup kabul edildi.

Seçime girecek iki listede yer alan adaylar sahneye davet edilip tanıtıldıktan sonra oy verme işlemine geçildi.

Saat 17.00’da sonuçlanan oy verme işlemi sonunda Ak Parti Foça ilçesine kayıtlı 400 delegeden 294’ünün oylamaya katıldığı, kullanılan oyların 293’ünün geçerli sayıldığı, Avukat Kadir Özgirgin’in 218 oyla tekrar ilçe başkanı seçildiği, diğer aday Abdullah Kaçan ve ekibinin 75 oy aldığı açıklandı.



Büyük tezahürat altında kürsüye tekrar gelen Kadir Özgirgin oy veren vermeyen herkese teşekkür etti ve her bireyin katkısının çok önemli olduğunu, hep birlikte yola devam edeceklerini söyledi. Özgirgin “ Balıkçı barınağını tamamladık, duble yol ve TOKİ konutları için düğmeye basıldı. Clup Med Tatil Köyü çok yakında tekrar çalışmaya başlayacak. Hedefimiz 2014 seçimlerinde Foça’yı Ak Parti’li belediye hizmetlerine kavuşturmak.”dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3031
Okunma: 3031












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)