ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Çınar Telekom yeni yerinde hizmete girdi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 18.9.2011    

Çınar Telekom yeni yerinde hizmete girdi



Foça’nın en eski işletmelerinden Çınar Telekom eski yeriyle birlikte yeni işyerinde de hizmet vermeye başladı. Uzun yıllar Türk Telekom bayii olarak çalışan işletme son bir yıldır hizmet ağını genişleterek faaliyetlerini sürdürüyor.

İşletme sahibi Akil Koray Şahin Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi karşısındaki yerlerinde yine hizmet verdiklerini ancak genişleyen hizmet ağlarını karşılayabilecek özellikte yeni bir mekana ihtiyaç oluştuğunu söyledi.

Koray Şahin; ” Türk Telekom faturaları tahsilatı ve kontörlü telefon görüşmeleri ile sınırlı olan faaliyetlerimizi, Foçalılardan gelen talepler doğrultusunda her türlü fatura tahsilatı, (telefon, internet, elektrik, su, tüm operatörlerin cep telefonu, digitürk faturaları dahil) ve telekomla ilintili her türlü gereç satışı, kurulum ve servis hizmetleri olarak genişlettik. Eski dükkanımız ile birlikte Yapı Kredi Bankası arkasındaki kendi işyerimizde de Çınar Telekom adıyla hizmete başladık. Mevsim gereklerine göre haftanın yedi günü sabahın erken saatlerinden gün batımına kadar açığız. Dileyen müşterilerimiz 812 50 00 ve 812 55 75 no.lu telefondan bize ulaşabilirler” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 4714
Okunma: 4714












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)