ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kaymakamı’nı Akhisar'a uğurladı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 15.9.2011    

Foça Kaymakamı’nı Akhisar'a uğurladı



Foça Kaymakamı Kamil Köten’in Manisa’nın Akhisar ilçesine atanması nedeniyle “3 Eylül 2011 Salı gecesi Phokaia Hotel’de bir veda yemeği düzenlendi.

Foça Kaymakamlığı’nın Club Neilson Hotel Phokaia’nın katkısıyla verdiği yemeğe CHP TBMM eski başkanvekili Kemal Anadol, Aliağa ve Menemen Kaymakamları, Foça Belediye Başkanı, hayırsever işadamı Reha Midilli, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, esnaf ve ziraat odası başkanları, resmi daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda Foçalı katıldı.

Foça halkının kendisini çok sevdiğini ve atanmasının kentte üzüntü yarattığını dile getiren Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ yaptığı konuşmada “ Kaymakam beyle 5 yıllık bir görev sürecimiz oldu. Foça’da yapılması gereken işler konusunda her zaman önümüzü açtı. Çok olumlu bir tutum sergiledi. . Foça şu ana kadar gelmiş geçmiş en önemli kaymakamlarından birini uğurluyor. İlçemiz görev yaptığı süreç içinde çok önemli hizmetler gördü. Verdiği büyük destek için kendisine şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunmak isterim. Yeni görev yerinde de başarılar dilerim” dedi.

Akhisar Kaymakamlığı’na atanan Kamil Köten Foça’nın tarihi boyunca güzel misyonlar yüklenmiş önemli bir kent olduğunu söyledi. Köten ”Foça; coğrafyası güzel, tarihi zenginliklerle dolu çok nitelikli bir yer. Nitelikli insanlarında yaşadığı bir yer. Biz böyle bir yerde görev yaptığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bu nitelikli insanlara layık olmak için de bütün Foça halkının, bütün kamu görevlilerinin desteğiyle elimizden geleni yaptık. Mutlu görev yaptık. Mutlu ayrılıyoruz. Görev süremizce destek olan ve yemeğe gelen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Hatıra şiltleri ve plaketlerinin takdiminden sonra Foça Kaymakamı Kamil Köten ve eşi yemeğe katılan herkesle tek tek vedalaşarak ayrıldı.

Foça Kaymakamlığına, son görevi Diyarbakır Yenişehir İlçesi Kaymakamlığı olan Adem Arslan getirildi..





Seyfi GÜL







Okunma: 4473
Okunma: 4473












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)